Vouwgordijnen

Van transparant tot verduisterend, van uni tot bedrukt.

Wil je niet iets te strak voor je raam? Dan zijn vouwgordijnen een goed sfeervol alternatief. Door het stofgebruik vallen vouwgordijnen iets soepeler en speelser dan bijvoorbeeld een rolgordijn. Ondanks dit effect mistaan vouwgordijnen zeker niet in een modern interieur.

Voor elke stijl
Omdat de keuze eindeloos is in stoffen, transparantie, kleuren en motieven, is er voor elke ruimte in je huis een perfect vouwgordijn samen te stellen.

Uitstekend te combineren
Vouwgordijnen kunnen uitstekend gecombineerd worden met voiles of gordijnen, zonder dat het saai wordt.

Zonwerend & Isolerend
Warmte en zonlicht buiten houden of juist toelaten; de keuze is aan jou. Met een (gevoerd) vouwgordijn kun je alle kanten uit.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Inmeten, ophangen, adviseren? Wij ontzorgen volledig!

Om er zeker van te zijn dat je vouwgordijnen perfect opgehangen worden, meten wij alles zelf in. Zelf het ophangen nemen we voor je uit handen. Eventueel kunnen wij je ook helpen bij het kiezen van de stofkeuze wanneer je bijvoorbeeld vouwgordijnen wenste te combineren met gordijnen.