Vitrage

Subtiele tinten voor extra sfeer

Vitrage zorgt voor de nodige privacy, maar heeft daarnaast ook een zeer sfeerverhogende functie. Bij Van der Weck Vloeren vind je een groot assortiment aan kleuren en patronen. Zo creëer je de vitrage die bij je past!

Licht- & luchtdoorlatend
Vitrages kenmerken zich door hun dunne stoffen. Zo laten ze dus veel lucht en licht door, maar zorgen ook voor de nodige privacy. Ze worden dan ook veel gebruikt in woonkamers.

Sfeervol
Of je interieur nou modern, klassiek, landelijk of vintage is, er is altijd wel een vitrage te vinden die hierbij past. Met zijn unieke uitstraling zorgt het direct voor meer sfeer in je woonruimte.

Ruim assortiment
Vitrages zijn heel verschillend; met of zonder patroon, wit of in kleur, iets dikker of juist dunner enzovoorts. Het assortiment is enorm groot. Dus de perfectie vitrage voor jouw woonruimte bestaat; en deze vind je bij ons!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Door de keuze aan stoffen het bos niet meer zien

Door de enorme keuze aan verschillende stoffen begrijpen wij heel goed dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig adviseren wij je graag.

Samen kijken wat in jouw interieur past. Welke kleur, welke stof, welke rail etc. Laat dat maar aan ons over!