Duette® gordijnen

Door de dubbele laag, ontstaat optimale isolatie

Duette® gordijnen worden ook wel dupli-gordijnen genoemd en kenmerken zich door hun ‘honingraat-vorm’. De lucht wordt vastgehouden in de lagen en zo ontstaat er een perfecte isolatielaag. Het is zowel geschikt om koude als warme lucht binnen te houden, dan wel buiten te sluiten.

Regeling warmte & licht
De honingraat-vorm houdt lucht vast, die zorgt voor optimale isolatie. Door te kiezen voor meer of minder transparante stof, is ook de lichtinval optimaal te reguleren.

Vele vormen mogelijk
Met een Duette® ben je niet gebonden aan vierkante of rechthoekige vormen. Er zijn vele vormen mogelijk. Dus ook voor dat rare dakraam hoog in die punt is een Duette® mogelijk.

Diverse bedieningsopties
LiteRise®, Smartcord, elektrische bediening of ‘gewoon’ met een koord; er kan veel. Kies de bediening die jij het prettigst vindt.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Maatwerk voor je huis

Geen huis komt overeen en zelfs geen raam is precies gelijk. Daarom maken wij bij Van der Weck vloeren alles op maat. Wij komen bij je thuis om alles in te meten, vervolgens maken we het op maar en sluiten het alles netjes aan. Maatwerk tot op de milimeter! Dat is de service van Van der Weck Vloeren.