In betweens

Sfeer, licht & privacy

Zoals de naam al een beetje zegt zitten in betweens tussen vitrage en een gordijn in. In betweens laten dus wel licht door, maar zorgen tegelijkertijd voor genoeg privacy en de juiste sfeer. Een echt multifunctioneel gordijn dus!

Lichtdoorlatend
In betweens laten veel licht binnen doordat ze niet verduisterend zijn. Licht en sfeer; een ideale combinatie.

Privacy-verhogend
In betweens laten slechts ‘schimmen’ door. Voorbijgangers zien bijvoorbeeld wel dat er iemand loopt in de kamer, maar ze zien niet meer dan dat.

Sfeervol
In betweens zijn een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld rolgordijnen. Zowel in een modern en klassiek interieur zorgen ze voor sfeer.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ruime keuzen in stoffen

Bij Van der Weck Vloeren vind je een ruim assortiment aan in betweens. Zo vind je de perfecte in between die past bij jouw interieur.

Daarnaast kun je bij ons ook rekenen op advies op het gebied van het ophangsysteem en de plooien. Eventueel kun je ook nog bijbehorende accessoires bestellen.