Behang

Het mooiste en beste behang van Masureel

Als u op zoekt bent naar topkwaliteit behang in de mooiste prints, dessins en kleuren, dan kunt u bij Van der Weck Vloeren uw hart ophalen. Want bij ons kunt u terecht voor Masureel behang. Dit merk is al honderden jaren bezig met de ontwikkeling en productie van de mooiste dessins en interieurstoffen. Zij maken graag uw en onze wereld mooier. Masureel combineert creativiteit met nieuwsgierigheid om voortdurend vernieuwend bezig te zijn. En dat ziet u terug in hun topkwaliteit behang. Kom voor inspiratie dus gerust lang in onze showroom in Amersfoort voor inspiratie en advies over het mooie Masureel behang.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Waarom kiezen voor Masureel behang?

Met Masureel behang kiest u voor uniek, trendy en vooral kwalitatief hoogwaardig behang. Het behangmerk Masureel bedenkt samen met vakkundige jonge designers of kunstenaars nieuwe collecties en dessins.

Elke behangcollectie wordt volledig in-huis gemaakt. Van ontwerp tot productie. U heeft met dit behang gegarandeerd een pronkstuk aan uw wand.

masureel behang

Behangcollectie van nu met de kwaliteit van vroeger!

Masureel bestaat al sinds 1886 en is in dat jaar begonnen met de productie van stoffen (linnen). Daar bleef het niet bij. Uiteindelijk is Masureel wereldwijd bekend geworden als opvallend behangmerk! Masureel weet hierdoor als geen ander hoe uniek en innovatief behang gemaakt wordt dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarom Masureel behang?

We hebben de belangrijkste kenmerken van Masureel behang voor u op een rijtje gezet:

  • Hoogwaardige kwaliteit: Masureel gebruikt alleen de beste materialen voor behang. Dit resulteert een lange levenduur en een luxe uitstraling.
  • Innovatieve ontwerpen: Masureel biedt creatieve en vernieuwende behangontwerpen die variëren van klassiek tot eigentijds en alles daartussenin. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde ontwerpers om unieke en stijlvolle collecties te creëren die aansluiten bij diverse interieurstijlen.
  • Ruim aanbod texturen en patronen met voor elke smaak en toepassing een geschikt behang.
  • Milieuvriendelijke materialen: voor Masureel behang worden, waar mogelijk, milieuvriendelijke productieprocessen en materialen gebruikt.
  • Gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud: Masureel behang is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor het eenvoudig aan te brengen en te onderhouden is. U heeft er vele jaren plezier van!

Masureel Behang voor uw interieur?

Bent u benieuwd naar het Masureel behang dat bij Van Der Weck Vloeren verkrijgbaar is? Kom dan gerust langs in onze showroom in Amersfoort om ons Masureel Behang te bekijken. Als u sowieso meer wilt weten over ons behang aanbod, kunt u altijd contact met ons opnemen via 033 25 84 727 of stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl.