Behang

Van Der Weck Vloeren voor het mooiste behang!

Wenst u uw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer te voorzien van prachtig stijlvol behang? Kom dan langs in de showroom van Van Der Weck Vloeren in Amersfoort. Naast vloeren, gordijnen, raamdecoratie of een traprenovatie kunt u bij ons ook aankloppen voor prachtig behang. Wij verkopen behang van het mooie merk Eijffinger. Wij kunnen het uitgekozen behang direct voor u plaatsen. Bent u benieuwd geworden naar onze behangcollectie? Kom dan langs bij onze showroom en laat u inspireren. Onze specialisten gaan graag met u aan de slag om passend behang uit te zoeken.

Eijffinger behang in het kort

Zoals gezegd verkoopt en plaatst Van Der Weck behang van het merk Eijffinger. Eijffinger is al meer dan 140 jaar hét merk voor behang en stoffen. Het merk kenmerkt zich door zijn prachtige Nederlandse dessins die in hun eigen studio worden ontwikkeld. De collecties zijn zeer uitgebreid en van een uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar het complete assortiment Eijffinger behang bij Van Der Weck? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Verschillende soorten behang

Eijffinger staat bekend om haar behang en gordijnstoffen met kleurige dessins. Met deze stoffen en behangen willen zij de wereld een stukje mooier maken. Creativiteit, nieuwsgierigheid en vernieuwing, dat is wat u van Eijffinger kunt verwachten. Het aanbod van Eijffinger is zeer uitgebreid, vrijwel ieder type behang kunt u bij hen vinden. Of u nu op zoek bent naar een vrolijk kinderbehang, modern behang, trendy behang of strak behang, bij Eijffinger is het allemaal mogelijk.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Vindt het behang dat past bij uw interieur

Bent u benieuwd geworden naar de behangsoorten van Eijffinger die u kunt verkrijgen bij Van Der Weck? Kom dan langs in onze showroom in Amersfoort. Hier vindt u stalen van de verschillende soorten behang. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Vraag dan in onze showroom gerust om hulp aan een van onze specialisten. Wij helpen u graag met het vinden van het behang dat perfect aansluit bij uw interieur.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u ook prachtig behang aanschaffen via Van Der Weck? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op via 033-2584727 of mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij voorzien u dan graag van de nodige informatie over ons behang.