Traprenovatie

Traprenovatie met pvc of tapijt?

Bent u op zoek naar een specialist in traprenovatie? Dan bent u bij van der Weck vloeren aan het juiste adres. Wij zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Onze kenmerken zijn vakwerk, professionaliteit en een persoonlijke service. Dit alles bieden wij u aan voor een zeer betaalbare prijs. U heeft bij ons de keuze uit een renovatie van uw trap met:

  • PVC
  • Tapijt

Kortom, schakel ons vandaag nog in voor die welverdiende traprenovatie.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend
pvc-vloer-4

Voordelen van onze traprenovatie

Omdat wij niks uitbesteden, beschikken wij over korte lijnen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en krijgt u een persoonlijk advies op maat van ons. Er zijn er u al velen voorgegaan die weer een mooie en veilige trap hebben met een exclusief uiterlijk. Bekijk snel onze mogelijkheden om uw trap weer te laten stralen. Als wij uw trap mogen renoveren, geniet u van de volgende voordelen:

  • Perfecte afwerking
  • Geen hak- en breekwerk
  • Kras- en slijtvaste producten
  • Uitgebreide keuze uit kleuren
  • Vaak binnen één dag gerealiseerd

Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel houten als betonnen trappen. Wat mogen wij voor u betekenen? Vraag vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wanneer wenst u de traprenovatie?

Gunt u uw trap die welverdiende traprenovatie? Wij zorgen dat uw trap straks weer zo goed als nieuw is. U heeft in van der Weck vloeren de meest goedkope partner gevonden. Wij bieden topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Kom direct langs in onze showroom, bel naar 033-2584727 of stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij zijn uw professionele partner voor een vakkundige traprenovatie.