Over ons

Het ontstaan

Van der Weck vloeren is in 2015 gestart als eenmanszaak. De oprichter Wesley Bonestroo is een ondernemer die graag van zijn passie zijn werk wilde maken. Daarom begon hij met het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Zo werd hij opgeleid tot een echte vakman op het gebied van vloeren leggen. Maar hij wilde meer.

Naast het leggen van vloeren, is hij daarom in 2016 begonnen met de verkoop van kwaliteitsvloeren aan huis. Dit bleek een groot succes, wat resulteerde in de opening van de eerste Van Der Weck vloerenwinkel aan de Havikshorst. Het bedrijf groeide als snel uit het pand en opende daarom in april 2017 de deuren van een nieuwe showroom aan de Noordewierweg. In 2018 heeft Van der weck vloeren zich aangesloten bij de franchise organisatie de woonspecialist en verhuist naar de Astronaut. In 2023 werd de winkel te klein en zijn ze ingetrokken op de huidige locatie Rigaweg 13 in Vathorst.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ons ruime assortiment

Bij ons vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, buitenzonwering, traprenovatie en slimmer wonen, en dat allemaal gewoon in één woonwinkel in Amersfoort! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende kwaliteitsvloeren als bijvoorbeeld pvc, laminaat, vinyl en tapijt. Naast vloeren vindt je in onze showroom in Amersfoort een ruim assortiment meubels, en zelfs voor een kledingkast, wasmachinekast of inloopkast op maat kan je bij ons slagen!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Raamdecoratie, meet- en montageservice in Amersfoort

Voor raamdecoratie en gordijnen als vitrage, overgordijnen, rol- en vouwgordijnen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Luxaflex Inspiration Dealer en profileren ons op het gebied van Luxaflex producten in onze woonwinkel in Amersfoort met onze service, marketing en klantgerichtheid. En wil je elektrisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen; dat kan! Door smart home koppelen we alles aan één systeem zodat jij met een app of jouw spraak je gordijnen sluit. Zo handig, Slimmer Wonen! Naast binnenzonwering bieden wij je ook buitenzonwering, denk aan screens en terrasschermen. In onze woonwinkel in Amersfoort doe je inspiratie op en we adviseren je graag van de vloer tot aan het plafond. Wij werken met betrouwbare, kwalitatief goede merken die we met zorg uitkiezen. Bij ons ben je altijd verzekerd van echt vakwerk.

De voordelen van onze diensten

Waarom van der Weck de woonspecialist?

  • Klantvriendelijkheid
  • Garantie
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • Professionele inmeting
  • Gratis thuisbezorgd
  • Professionele plaatsing