Over ons

Over Van der Weck Vloeren

Het ontstaan

Van der Weck vloeren is in 2015 gestart als eenmanszaak. De oprichter Wesley Bonestroo is een ondernemer die graag van zijn passie zijn werk wilde maken. Daarom begon hij met het volgen van verschillende cursussen en trainingen. Zo werd hij opgeleid tot een echte vakman op het gebied van vloeren leggen. Maar hij wilde meer.

Naast het leggen van vloeren, is hij daarom in 2016 begonnen met de verkoop van kwaliteitsvloeren aan huis. Dit bleek een groot succes, wat resulteerde in de opening van de eerste Van Der Weck vloerenwinkel aan de Havikshorst. Het bedrijf groeide als snel uit het pand en opende daarom in april 2017 de deuren van een nieuwe showroom aan de Noordewierweg. Ten slotte heeft het bedrijf zich in 2018 aangesloten bij de woonspecialist.

Beste prijs garantie

Professionele montage

Interieuradvies op maat

CBW erkend

Onze ruime showroom

De showroom aan de Noordewierweg is ruim en biedt een goed overzicht van alle producten in de collectie. In de winkel vindt u vloeren in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Ruim opgezet, binnen de mogelijkheden van de winkel. De meest gangbare en gevraagde soorten, zijn op voorraad leverbaar. Als verkoper van vloeren gaan wij voor de beste kwaliteit. Daarom zijn wij een officiële leverancier van Moduleo en Berry Alloc. Moduleo en Berry Alloc staan bekend om hun grote diversiteit en uitstekende kwaliteit. Het is dan ook een van de meest gerenommeerde makers van duurzame vloeren. Benieuwd geworden naar ons assortiment? Breng dan snel een bezoek aan onze prachtige showroom! U vindt van der Weck Vloeren op de Noordewierweg 97, naast John’s Dierenspeciaalzaak.

Veelzijdig vakwerk

Wilt u graag een nieuwe vloer laten leggen? Ook dan kunt u bij ons terecht! U bent bij van der Weck Vloeren verzekerd van echt vakwerk. Vanwege de gedegen trainingen en cursussen die wij hebben gevolgd, weet u zeker dat u bij ons goede handen bent. We weten precies hoe hij het laminaat, parket of ander soort vloer, het beste kan leggen in uw woning of pand. In combinatie met de uitstekende kwaliteit van onze producten, heeft u op deze manier nog jaren plezier van uw nieuwe vloer.

De voordelen van onze diensten

Waarom van der Weck de woonspecialist?

  • Klantvriendelijkheid
  • Garantie
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • Professionele inmeting
  • Gratis thuisbezorgd
  • Professionele plaatsing

Laat u geheel ontzorgen en kies voor van der Weck Vloeren de woonspecialist!

Voordeel voor de klant

Met de diensten van van der Weck Vloeren bent u niet alleen verzekerd van echte kwaliteit. Wij zorgen er namelijk ook voor dat u bij ons niet teveel betaald dan bij onze concurrenten. Dit komt doordat we zowel de producten leveren als leggen. Hierdoor kunnen de kosten voor de producten en diensten worden gedrukt. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze mooie showroom. Wij helpen u daar graag verder op het gebied van vloeren.

Referenties

Wat zeggen onze klanten.

Contact

Neem direct contact met ons op.