Plissés

Plissés, stijlvol voor elke woonruimte.

De meest toegepaste vorm van raamdecoratie zijn plissés. Maar door de vele mogelijkheden en kleuren, heb je toch altijd een unieke vorm van raamdecoratie.

Verschillende transparanties
Plissés zijn leverbaar in verschillende transparanties, waardoor er voor elke ruimte wel een geschikt plisségordijn bestaat. Ook perfect voor de slaapkamer!

Diverse raamvormen
Plisségordijnen zijn geschikt voor veel verschillende raamvormen. Ook moeilijk bereikbaar ramen zijn perfect voor plissés door de elektrische bediening. Ideaal!

Zonwerend & isolerend
Plissés houden de zon buiten. Door hun isolerende werking zorgen deze er voor dat de warmte buiten (in de zomer) dan wel juist binnen blijft (in de winter).

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Plisségordijnen voor sfeer & comfort in je huis

Bij Van der Weck Vloeren snappen we dat een huis meer is dan een ruimte om in te wonen. Sfeer is dan ook ontzetten belangrijk en plissés zijn hier dan ook het perfecte voorbeeld van. Stijlvol, passend bij elke woonstijl maar ook isolerend, geluidwerend en desgewenst verduisterend.