Verticale jaloezieën

Lamellen; weer helemaal terug van weggeweest!

De verticale jaloezieën, ook wel bekend als de lamellen, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Met het strakke design en vele opties qua kleuren en stoffen, past het in iedere woonruimte wat de stijl ook is.

Voor diverse raamvormen
Heb je grote ramen of ramen met bijzondere vormen? Dan zijn verticale jaloezieën dé oplossing. Bogen, punten, er is van alles mogelijk!

Gemotoriseerde bediening mogelijk
Omdat verticale jaloezieën vaak worden gebruikt voor grote ramen, is het aan te raden om deze te voorzien van gemotoriseerde bediening.

Keuze uit prachtige stoffen
Het assortiment bestaat uit honderden kleuren, patronen, rijke structuren en verschillende transparanties. Van opvallende structuren tot subtiele transparante stoffen. Een optimale balans tussen licht, privacy en stijl.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Maak die ‘saaie’ lamellen weer helemaal trendy!

Vaak hebben mensen het idee dat verticale jaloezieën saai en ouderwets zijn, maar inmiddels zijn de collecties helemaal met de tijd meegegaan. Voor elk interieur is de perfecte lamel wel te vinden. Zelfs voor moderne interieurs. En door de vele toepassingsmogelijkheden is het een ideale vorm van raamdecoratie.