Overgordijnen

Gordijnen dicht & een goed boek lezen. Heerlijk!

De functie van overgordijnen zijn vaak het zorgen voor een verduisterend effect. Daarnaast zorgen deze gordijnen voor een warme sfeer en hebben ze isolerende werking. De warmte blijft binnen en de zonlicht buiten. Naast bovenstaande voordelen hebben overgordijnen ook een akoestische werking. Je kamer klinkt nooit meer hol!

Verduisterend
Gordijnen worden vaak geplaatst vanwege hun verduisterende werking. Kies je voor een lichte stof, dan kan het gordijn vaak nog extra verduisterd worden. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van je wensen.

Isolerend / zonwerend
Gordijnen vormen een stoffen ‘barriere’ voor je ramen. Hierdoor blijft de warmte in de winter goed binnen en in de zomer houden ze juiste het zonlicht en de warmte goed buiten.

Sfeervol
Door te kiezen voor de juiste kleur en stof zijn gordijnen echte sfeermaker voor in je interieur. Maak er een echte eye-catcher van door te kiezen voor een scherp contrast.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ruime keuze aan patronen, stoffen en kleuren

Van der Weck Vloeren heeft de ruimste keuze uit de mooiste gordijnstoffen. We helpen je graag om de gordijnen op z’n best uit te laten komen, door de juiste vouw, de mooiste rail, goede confectie en de perfecte combinatie met eventueel al aanwezige raamdecoratie.

Wij meten alles zelf in en hangen de gordijnen voor je op. Zo ben je verzekerd van het beste en mooiste resultaat.