PVC vloeren

PVC-vloeren
dé specialisatie van
Van der Weck Vloeren

Een vloer is de basis van je interieur. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in allerlei soorten vloeren. Onze eigen stoffeerders kunnen zelfs de vloer bij je thuis komen leggen.

Alle voordelen van een PVC-vloer op een rijtje

Sterk en krasbestendig
Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor heel erg sterk en krasbestendig. Bovendien zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van natuurlijk hout of steen.

Bestand tegen vocht
Een PVC-vloer is ook erg geschikt voor in de badkamer of keuken gezien het zeer goed bestand is tegen vocht

Onderhoudsvriendelijk
Afnemen met een stofwisser is vaak al voldoende om de vloer netjes en schoon te houden. Af en toe een sopje met onderhoudsmiddel houdt de vloer prachtig en in topconditie.

Van der Weck zorgt voor een perfect gladde ondergrond voor jouw PVC-vloer

Een juiste en goede ondergrond is noodzakelijk om een pvc vloer netjes te kunnen leggen. Hierdoor is het mogelijk om de vloer te laten egaliseren of een ondervloer te laten leggen door ons. Zodoende ben je verzekerd van een perfect en netjes resultaat.

PVC vloeren bij Van der Weck

Bent u op zoek naar mooie PVC vloeren? Zoals een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En wenst u het gemak van kunststof? Met een PVC vloer van van der Weck vloeren zit u helemaal goed. Kom langs in onze showroom in Amersfoort om onze ruime collectie te bekijken. Bij ons vindt u producten van de bekende merken Quick-Step, mFLOR en Forbo. U kunt kiezen voor een all-in pakket of losse verkoop. U bent hoe dan ook bij ons aan het juiste adress! Wij hebben voor u de beste  PVC vloeren.

Waarom kiezen voor PVC?

Een prachtige vloer van PVC biedt u enorm veel voordelen. Het materiaal is een thermoplast kunststof (PolyVinylChloride). Een van de grootste voordelen is dat het relatief goedkoop is. Daarnaast is het zeer soepel en dus uitermate goed verwerkbaar. Tegenwoordig zijn vloeren van dit materiaal vrijwel niet te onderscheiden van echte houten planken of natuursteen. Verder is een vloer van dit materiaal bestand tegen water, geluiddempend, erg onderhoudsvriendelijk en zeer zacht en comfortabel om op te lopen. U kunt bij ons kiezen uit vloeren van de merken Moduleo, mFLOR en Ambiant. Laat u desgewenst adviseren en inspireren door onze specialisten.

 

Uw partner in PVC vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vloer van het prachtige materiaal PVC? Breng dan een bezoekje aan van der Weck vloeren. Wij helpen u graag aan precies die vloer die u wenst voor uw woning of bedrijfspand. Zoek niet verder. Goedkoper dan bij ons vindt u het niet! Bel naar 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of kom langs in onze ruime showroom in Amersfoort. Tussen al onze PVC vloeren ligt geheid ook uw ideale vloer!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.