PVC Vloeren

PVC (visgraat) vloeren bij Van der Weck

Bent u op zoek naar mooie PVC vloeren? Zoals een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En wil je hem graag gelegd hebben in een visgraat motief? Dan zit u bij van der Weck vloeren helemaal goed. Kom langs in onze showroom in Amersfoort om onze ruime collectie te bekijken. Bij ons vindt u producten van verschillende PVC vloeren merken. U bent hoe dan ook bij ons aan het juiste adres! Ruime voorraad, verschillende kleuren en motieven en gratis meet- en montage service.

Sterk en krasbestendig
Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor heel erg sterk en krasbestendig. Bovendien zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van natuurlijk hout of steen.

Bestand tegen vocht
Een PVC-vloer is ook erg geschikt voor in de badkamer of keuken gezien het zeer goed bestand is tegen vocht

Onderhoudsvriendelijk
Afnemen met een stofwisser is vaak al voldoende om de vloer netjes en schoon te houden. Af en toe een sopje met onderhoudsmiddel houdt de vloer prachtig en in topconditie.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarom kiezen voor PVC?

Een prachtige vloer van PVC biedt u enorm veel voordelen. Het materiaal is een thermoplast kunststof (PolyVinylChloride). Een van de grootste voordelen is dat het relatief goedkoop is. Daarnaast is het zeer soepel en dus uitermate goed verwerkbaar. Tegenwoordig zijn vloeren van dit materiaal vrijwel niet te onderscheiden van echte houten planken of natuursteen. Verder is een vloer van dit materiaal bestand tegen water, geluiddempend, erg onderhoudsvriendelijk en zeer zacht en comfortabel om op te lopen. Laat u desgewenst adviseren en inspireren door onze specialisten.

Uw partner in (visgraat) PVC vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vloer van het prachtige materiaal PVC? Breng dan een bezoekje aan van der Weck vloeren. Wij helpen u graag aan precies die vloer die u wenst voor uw woning of bedrijfspand. Zoek niet verder. Goedkoper dan bij ons vindt u het niet! Bel naar 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of kom langs in onze ruime showroom in Amersfoort. Tussen al onze PVC vloeren ligt geheid ook uw ideale vloer!