Vinyl vloeren

Moderne vloeren in
diverse kleuren &
patronen

Vinyl vloeren werden vroeger ook wel aangeduid als ‘zeil’, maar inmiddels zijn vinyl vloeren uitgegroeid tot echte kwaliteitsvloeren.

Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bezoek gerust een onze showroom en laat je inspireren.

Voordelen vinyl

Eenvoudig in onderhoud
Een vinyl vloer is eenvoudig schoon te maken. Wanneer je iets hebt geknoeid, dan kun je dit ook gemakkelijk weer verwijderen zonder blijvende vlekken.

Lange levensduur
Een vinyl-vloer gaat lekker lang mee, dus heb je jaren plezier van je vloer. Zonder er verder naar om te kijken.

Lekker behaaglijk
Loop je graag op blote voeren of sokken? Dat is bij een vinyl vloer geen probleem. Een vinyl-vloer past zich qua temperatuur aan op de omgeving.

Voor elke ruimte hebben wij de juiste vinylvloer

Vinyl vloeren zijn ontzettend veelzijdig. Je kunt ze in vrijwel elke ruimte van je huis leggen gezien ze erg goed tegen vocht kunnen. Zorg wel voor een goede ondervloer om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe vloer.

Bezoek eens onze showroom en wij voorzien je graag van advies.

Uw specialist in vinyl vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vinyl vloer? Bekijk direct het aanbod van de vinyl vloeren van van der Weck vloeren. Zo’n vloer heeft de luxe uitstraling van hout of natuursteen. Toch geniet u van een betaalbaar product van kunststof. Breng direct een bezoekje aan onze showroom in Amersfoort. Wij tonen u graag onze gehele collectie. Geheel vrijblijvend voorzien wij u van advies en inspiratie en lichten wij u in over de laatste trends. U hoeft niet verder op zoek naar een winkel in vloeren. U heeft in ons de goedkoopste gevonden! Zoek snel uw favoriete vinyl vloer uit.

Voordelen van vinyl

Een vloer van vinyl biedt u vele voordelen. Zo is dit materiaal relatief goedkoop. Een ander voordeel is dat het zeer soepel en daardoor uitermate goed verwerkbaar is. Vloeren van dit materiaal zijn tegenwoordig haast niet meer te onderscheiden van echte houten planken of natuursteen. Verder is dit materiaal zeer goed bestand tegen water, geluiddempend, erg onderhoudsvriendelijk en zeer zacht en comfortabel om op te lopen. Wij bieden vloeren aan van verschillende merken. Elk met hun specifieke eigenschappen, moderne kleuren of klassieke decors. Laat ons weten waar u naar op zoek bent. Dan helpen wij u graag verder.

Waarom uw nieuwe vloer zo voordelig is

Het is u wellicht al opgevallen dat wij, zeker ten opzichte van andere winkels, zeer goedkoop zijn. De reden hiervoor is dat wij geen extra kosten van u vragen voor ondervloeren, plakplinten en het thuisbezorgen van uw gewenste vloer. De prijs die u ziet staan op een pakket van ons, is de volledige prijs die u aan ons betaalt. Geen nare verrassingen achteraf dus! Bij vele andere bedrijven worden de bedragen voor uw ondervloer, plinten en levering later pas toegevoegd aan de factuur. Zo betaalt u plotseling stukken meer dan u aanvankelijk begroot had! Wij doen niet aan zulke misleidende aanbiedingen. Geniet ook van onze eerlijke, transparante en vakkundige aanpak en kom langs!

Kies uw favoriete vinyl vloer uit

Bent u overtuigd van de vele, mooie voordelen van het veelzijdige materiaal vinyl? Kom dan langs in de showroom van van der Weck vloeren. Wij helpen u graag aan precies die vloer die u wenst. Wij adviseren en inspireren u graag vrijblijvend over onze ruime collectie. Bel naar 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of breng een bezoekje aan onze winkel in Amersfoort. Wij helpen u graag aan uw gewenste vinyl vloer!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.