Tapijt

Een luxe gevoel voor je voeten

Niets voelt prettiger aan dan met je blote voeten over een tapijt lopen. Maar hoe maak je de juiste keuze? Want tapijten komen in veel soorten, maten, kleuren en materiaal. Bezoek dan ook onze showroom en wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

Geluiddempend
Door de vezels heeft tapijt een heel goede geluiddempende werking. Hoe dikker het tapijt, hoe groter de geluidsreductie.

Perfect voor trappen
Tapijt is stroef, waardoor de kans dat je uitglijdt lager is. Mede daardoor kiezen veel mensen om hun trap te bekleden met tapijt.

Geschikt voor vloerverwarming
Tapijt is uitermate geschikt om te combineren met een vloerverwaming. Vooral laagpolig tapijt leent zich hier goed voor.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Tapijt of toch een karpet?

Vroeger zag je overal tapijt. In de woonkamer, slaapkamer en in de hal. Tegenwoordig zie je vaak enkel nog in de slaampkamer, maar tapijt is bezig met een comeback!

Wist je bijvoorbeeld dat je vrijwel alle tapijten als karpet kunt gebruiken? Zo combineer je het luxe gevoel van tapijt met een harde vloer.