Horren

Houd vliegen en muggen buiten!

Veel last van vliegen en muggen in huis? Kies dan voor de insectenwering van Luxaflex®. Bij Van der Weck Vloeren vind je horren voor alle deuren en ramen. Of het nu om draai-kiep ramen gaat, of voor openslaande tuindeuren. Luxaflex® heeft een ruime collectie rolhorren, schuifhorren, inzethorren en plisséhorren. Voor deuren en ramen. Bekijk in de shorwoom onze gehele collectie.

Tegen vliegen en muggen
Een hor zet je eenvoudig voor je raam of deur en de insecten komen niet naar binnen. Door het dunne gaas zie je het hor bijna niet en het is geschikt voor alle ramen en deuren.

Met POL-tex® gaas
Last van hooikoorts? De horren met POL-tex® gaas van Luxaflex® houden naast vliegen en muggen ook pollen buiten. Zo heb je in huis minder last van de pollen in de lucht.

In meerdere opties te verkrijgen
Voor iedere raam en deur hebben wij wel een hor. Een rolhor(deur), vaste hor(deur), plissé hor(deur), schuivende hor en scharnierende hor. In allerlei vormen en maten. Speciaal op maat gemaakt.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Insectenwering tegen vliegen en muggen

Niets is fijner wanneer je in de zomermaanden lekker je ramen en deuren kunt open zetten. Om geen last te hebben van insecten kies je voor een hor van Luxaflex®. Deze vind je bij Van der Weck Vloeren. Speciaal op maat gemaakt voor elk raam of deur.