Rolgordijnen

Van verduisterend tot transparant

Wanneer mensen zoek naar een verduistering optie voor de slaapkamer, dan komt men vaak uit bij rolgordijnen. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor andere ruimtes. Kies uit uitdagende kleuren, mooie stoffen en transparantie.

Geschikt voor elke ruimte
Multishades kunnen in elke ruimte van je huis worden toegepast, omdat je de lichtinval volledig zelf kunt regelen. Wil je een kamer volledig verduisteren? Ook dat is mogelijk.

Veel variatie
Rolgordijnen hoeven niet altijd maar verduisterend te zijn. Ze kunnen gemaakt worden van allerlei soorten stoffen. Enorm veel keuze dus. Wij adviseren je graag.

Isolerend
Gezien rolgordijnen naadloos aansluiten op je ramen hebben ze een goede isolerende werking. In de winter houd je het binnen lekker warm en in de zomer juist lekker koel.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Meet- & montageservice

Van der Weck vloeren heeft niet alleen ontzettend veel keuze in kleuren en stoffen voor rolgordijnen; wij meten en monteren ook voor je.

Jij hoeft je dus alleen maar druk te maken over de kleur en of het rolgordijn in je interieur past. En zelfs daar kunnen wij je bij helpen!