Parket vloeren

Dé specialist in parket vloeren

Heeft u behoefte aan een mooie parket vloer? Of bent u op zoek naar een specialist die parket vloeren kan schuren? Maak een afspraak met Van der Weck Vloeren. Wij komen uw vloer graag vakkundig en stofvrij schuren.

Houten vloeren moeten namelijk regelmatig geschuurd worden. Dit zorgt voor een gezond, aantrekkelijk en duurzaam oppervlak. Bent u benieuwd naar ons aanbod in parket vloeren? Breng direct een bezoekje aan onze showroom en informeer ons meteen naar het belang van parket schuren!

Kom meer te weten over parket

Een parket vloer biedt vele voordelen. Ten eerste heeft u een ruime keuze uit verschillende houtsoorten. Omdat hout een sterk natuurproduct is, gaan deze vloeren zeer lang mee. Ze brengen warmte en sfeer in elke woning. Wat een parket vloer al helemaal praktisch maakt, is dat deze zeer eenvoudig te herstellen of te repareren is. Zijn er bijvoorbeeld krassen of putjes in uw vloer terecht gekomen? Laat uw vloer dan door onze professionals schuren. Ook brengen we direct uw gewenste afwerking aan. Denk aan het lakken, waxen, impregneren of oliën van uw parketvloer. Wist u dat wij wel 40 verschillende kleuren olie hebben?

Zo verloopt het schuren van parket vloeren

Wilt u dat wij uw parketvloer onderhouden? Dan voeren onze specialisten eerst een controle uit. Wij willen namelijk zeker weten dat uw parket inderdaad geschuurd kan worden. Is dat het geval? Dan schuren wij uw vloeren stofvrij. Dit levert u en ons vele voordelen op. Zo hoeven meubels niet afgedekt te worden vooraf. En naderhand hoeft er geen schone schoonmaak plaats te vinden. Vergeet ook niet dat fijnstof schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Omdat wij geen fijnstof creëren, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken! Helemaal fijn is dat wij de klus vaak al in één dag geklaard hebben. Wij werken met de nieuwste en beste machines. Wanneer mogen wij uw parket vloer schuren?

Nodig ons uit om uw parket vloer te schuren

Wilt u uw ons parket laten schuren? Of heeft u interesse in een nieuwe parketvloer? Maak dan een afspraak met onze vakmensen. Wij brengen graag een bezoekje aan uw woning of bedrijfspand. Dan bespreken we direct met u hoe wij uw parketvloeren na het schuren mogen afwerken. U bereikt ons door te bellen naar 033-2584727, stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij komen graag uw parket schuren!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.

Impressie