Laminaatwinkel Hoevelaken

Kies voor kwalitatieve laminaatvloeren voor uw huis in Hoevelaken

Als u kiest voor een kwalitatieve laminaatvloer, dan kiest u voor van der Weck vloeren. Laminaat is een uitstekend alternatief voor een dure houten vloer omdat het dezelfde warme en sfeervolle karakter heeft. Bij van der Weck kunt u kiezen uit unieke dessins en uitvoeringen zodat u straks kunt genieten van een prachtige laminaatvloer. Wij leveren ook PVC, parket en vinylvloeren in Hoevelaken en omgeving. Bezoek dan ook eens onze showroom waar u een breed assortiment vindt aan verschillende soorten vloeren.

Levensecht
Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout.

Voordelige keuze
Gezien laminaat goedkoper is dan bijvoorbeeld een echte houten of stenen vloer, is dit prettiger voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk
Een laminaatvloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofwissen of zuigen en zo nu en dan een sopje er over is al voldoende om de vloer lang mooi te houden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Laminaat professioneel laten leggen bij u in Hoevelaken

Veel mensen kiezen ervoor om het laminaat zelf te leggen. Vaak komen ze er later achter dat het een tijdrovende klus is, die wel meerdere dagen in beslag kan nemen. Daarnaast onderschatten velen de moeilijkheid van een goede plintafwerking. Wilt u voorkomen dat uw laminaatvloer slecht gelegd is? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij komen alles netjes opmeten en zorgen dat het vakkundig gelegd wordt. Zo wordt u volledig ontzorgt.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Losse laminaatvloeren, pvc en vinylvloeren voor u in Hoevelaken

Houdt u niet van laminaat? Geen probleem. Wij hebben ook prachtige PVC, vinyl en parketvloeren. Ook bij deze vloeren kunt u desgewenst rekenen op onze legservice zodat u zeker weet dat uw vloer in Hoevelaken goed ligt. PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair omdat de kwaliteit ontzettend is toegenomen. Als u nu een PVC vloer aanschaft, is het bijna niet meer te onderscheiden van echte houten of natuurstenen vloeren.

Professionele traprenovatie voor tapijt, PVC en laminaat

Het is ontzettend belangrijk dat uw trap in Hoevelaken goed ligt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en vooral een ongeluk op de trap kan vervelende gevolgen hebben. Van der Weck vloeren voert renovaties uit aan trappen met tapijt, PVC en laminaat. Vaak kunnen we binnen één dag al bij u in Hoevelaken aan de slag.

Op zoek naar laminaat in Hoevelaken?

Wilt u een prachtige laminaatvloer bij u in Hoevelaken? Of wilt u liever een PVC of vinylvloer of een traprenovatie? Neem contact op en u kunt profiteren van eerlijke prijzen en een excellente service. Bel 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.