Laminaatwinkel Hoevelaken

Kies voor kwalitatieve laminaatvloeren voor uw huis in Hoevelaken

Als u kiest voor een kwalitatieve laminaatvloer, dan kiest u voor van der Weck vloeren. Laminaat is een uitstekend alternatief voor een dure houten vloer omdat het dezelfde warme en sfeervolle karakter heeft. Bij van der Weck kunt u kiezen uit unieke dessins en uitvoeringen zodat u straks kunt genieten van een prachtige laminaatvloer.  Wij leveren ook PVC, parket en vinylvloeren in Hoevelaken en omgeving. Bezoek dan ook eens onze showroom waar u een breed assortiment vindt aan verschillende soorten vloeren.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Beste prijs garantie

Professionele montage

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Laminaat professioneel laten leggen bij u in Hoevelaken

Veel mensen kiezen ervoor om het laminaat zelf te leggen. Vaak komen ze er later achter dat het een tijdrovende klus is, die wel meerdere dagen in beslag kan nemen. Daarnaast onderschatten velen de moeilijkheid van een goede plintafwerking. Wilt u voorkomen dat uw laminaatvloer slecht gelegd is? Maak dan gebruik van onze legservice. Wij komen alles netjes opmeten en zorgen dat het vakkundig gelegd wordt. Zo wordt u volledig ontzorgt.

Losse laminaatvloeren, pvc en vinylvloeren voor u in Hoevelaken

Houdt u niet van laminaat? Geen probleem. Wij hebben ook prachtige PVC, vinyl en parketvloeren. Ook bij deze vloeren kunt u desgewenst rekenen op onze legservice zodat u zeker weet dat uw vloer in Hoevelaken goed ligt. PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair omdat de kwaliteit ontzettend is toegenomen. Als u nu een PVC vloer aanschaft, is het bijna niet meer te onderscheiden van echte houten of natuurstenen vloeren.

Professionele traprenovatie voor tapijt, PVC en laminaat

Het is ontzettend belangrijk dat uw trap in Hoevelaken goed ligt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en vooral een ongeluk op de trap kan vervelende gevolgen hebben. Van der Weck vloeren voert renovaties uit aan trappen met tapijt, PVC en laminaat. Vaak kunnen we binnen één dag al bij u in Hoevelaken aan de slag.

Op zoek naar laminaat in Hoevelaken?

Wilt u een prachtige laminaatvloer bij u in Hoevelaken? Of wilt u liever een PVC of vinylvloer of een traprenovatie? Neem contact op en u kunt profiteren van eerlijke prijzen en een excellente service. Bel 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.