Laminaatwinkel Voorthuizen

Laminaatvloer kopen vanuit Voorthuizen

Van der Weck vloeren biedt u laminaat aan van de beste merken laminaat. Wanneer u het budget niet heeft voor dure houten vloeren, is laminaat een prima alternatief. Tegenwoordig ziet het er zo goed uit dat het niet van echt hout te onderscheiden is. Kom eens langs in onze showroom om het laminaat te bekijken en uzelf te laten inspireren. Wij helpen u dan ook graag. U kunt ons vanuit Voorthuizen ook benaderen voor traprenovatie, parket, vinyl en PVC vloeren, maar ook voor accessoires en benodigdheden als een ondervloer voor uw laminaat.

Levensecht
Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout.

Voordelige keuze
Gezien laminaat goedkoper is dan bijvoorbeeld een echte houten of stenen vloer, is dit prettiger voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk
Een laminaatvloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofwissen of zuigen en zo nu en dan een sopje er over is al voldoende om de vloer lang mooi te houden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Wij komen graag uw laminaat in Voorthuizen leggen

U kunt ervoor kiezen om het laminaat zelf te leggen, maar die klus kan behoorlijk tegenvallen. Vooral wanneer u weinig ervaring heeft met laminaat leggen. Het zou zonde zijn als u door een slechte legtechniek een lelijke vloer krijgt. U kunt ons dan ook inschakelen om de vloer door ons te laten leggen. Om ervoor te zorgen dat uw vloer mooi overloopt, hebben we een intensieve cursus laminaat leggen gevolgd.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

PVC en vinylvloeren van uitstekende kwaliteit voor u in Voorthuizen

Wilt u liever een PVC of vinyl vloer in uw huis in Voorthuizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook in deze vloeren leveren we u persoonlijke service en uitstekende kwaliteit. Desgewenst kunt u tegen een laag tarief gebruik maken van onze legservice. Onze PVC vloeren zijn zo goed dat ze bijna niet van de echte houten vloeren of natuursteen vloeren te onderscheiden zijn. Benieuwd? Kom dan eens een kijkje nemen in onze laminaatwinkel in Amersfoort.

Wij voeren ook professionele traprenovaties uit

Veel huiselijke ongelukken worden veroorzaakt door een slecht onderhouden trap. Wacht daarom niet te lang en schakel op tijd een bedrijf in vanuit Voorthuizen voor uw traprenovatie. Wij zijn gespecialiseerd in trappen met tapijt, laminaat van Quick Step en PVC. Wanneer u vandaag belt kunnen we waarschijnlijk morgen al bij u in Voorthuizen op de stoep staan.

Bezoek onze showroom in Voorthuizen en laat u eigen inspireren daar ons breed assortiment aan vloeren. Wij adviseren en helpen u graag.