Raamdecoratie Voorthuizen

Ga voor onze aantrekkelijke raamdecoratie

Heeft u interesse in mooie raamdecoratie in Voorthuizen? Breng dan een bezoekje aan Van der Weck Vloeren. Wij verkopen verschillende soorten raamdecoratie, waaronder vouwgordijnen, dupligordijnen, rolgordijnen, plissés, horren, multishades en horizontale jaloezieën. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn in stoffen, kleuren, dessins en transparanties. Wij helpen u graag precies die gordijnen of lamellen te vinden die precies die lichtinval en privacy realiseren die u wenst in Voorthuizen. Bezoek onze showroom direct als u nieuwe raamdecoratie in Voorthuizen wenst!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ontdek ons ruime aanbod in raamdecoratie

Voor ieder interieur, elk huis en elk bedrijfspand hebben wij de juiste gordijnen, jaloezieën en horren. Geef aan ons door waar u precies naar op zoek bent. Dan begeleiden wij u graag naar een perfect passende selectie. Wilt u dat uw gordijnen vrijwel transparant zijn? Zodat u nog wel ietwat naar buiten kunt kijken? Of wilt u deze juist volledig zonwerend hebben? Wij leveren zelfs varianten die naast zonwerend ook isolerend werken. Hiermee heeft u het in de winter nog steeds heerlijk warm binnen. Dit werkt ook nog eens energiebesparend! Wilt u in Voorthuizen soms naar buiten kunnen kijken, maar soms ook niet? Dan bieden multishades wellicht uitkomst. Of kies voor aantrekkelijke vouwgordijnen of rolgordijnen!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons uw gordijnen voor in Voorthuizen op maat maken

Wat onze aanpak onderscheidt van die van andere aanbieders in raamdecoratie, is dat wij maatwerk bieden. Wij verkopen geen standaard gordijnen in standaard maten. Wij maken graag een afspraak bij u in Voorthuizen, zodat wij de situatie nauwkeurig kunnen inmeten. Op die manier bent u verzekerd van perfect passende vouwgordijnen, plissés, rolgordijnen, multishades of jaloezieën. Heeft u specifieke wensen aangaande de lichtinval? Vraag ons dan naar de mogelijkheden in confectie. Wij kunnen uw gewenste overgordijn precies van de juiste plooi voorzien, waardoor u straks van exact de juiste hoeveelheid licht, schaduw en privacy geniet.

Kies voor onze raamdecoratie in Voorthuizen

Wenst u in Voorthuizen nieuwe raamdecoratie? Breng dan een bezoekje aan Van der Weck Vloeren. Wij begeleiden u in onze showroom graag tussen al onze vouw-, duo- en rolgordijnen. Op die manier vinden we samen precies waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem contact met ons op via 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan uw gewenste raamdecoratie in Voorthuizen!