Raamdecoratie Soest

Bent u toe aan nieuwe raamdecoratie?

Als u nieuwe, aantrekkelijke raamdecoratie in Soest wenst, loont het een bezoekje te brengen aan Van der Weck Vloeren. In onze ruime showroom treft u onder andere rolgordijnen, dupligordijnen, vouwgordijnen, multishades, plissés, horren en horizontale jaloezieën aan. Heeft u voor uw pand in Soest al een voorkeur? Denk dan ook meteen na over de transparantie, stof, kleur en het dessin van uw gewenste raamdecoratie. Vraag ons eventueel om inspiratie en advies in uw mogelijkheden. Op die manier stellen we precies die raamdecoratie voor in Soest samen die volledig voldoet aan uw wensen!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Bekijk ons veelzijdige aanbod in raamdecoratie

Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij u precies die gordijnen, lamellen en horren kunnen tonen, waar u naar op zoekt bent. In onze showroom vindt u voor elk interieur in Soest passende varianten. Het is belangrijk dat u uw selectie niet alleen baseert op een mooie kleur en een fijne stof, maar ook op de mate van transparantie. Hoeveel lichtinval en privacy wenst u? Kiest u voor een transparante, semi transparante of zonwerende soort? Wij bieden zelfs gordijnen aan die een isolerende functie dragen. Ideaal voor als u in de winter wilt besparen op uw energiekosten! Als u een liefhebber van flexibiliteit bent, dan zijn onze vouwgordijnen, multishades en rolgordijnen wellicht interessant.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kies voor maatwerk gordijnen in Soest

Wat ons aanbod in raamdecoratie bijzonder maakt, is dat wij alles op maat kunnen maken. Bij ons is veel meer mogelijk dan de standaard maten en mogelijkheden. Om ook voor u maatwerk te kunnen realiseren, komen wij graag langs in uw woning of bedrijfspand in Soest. Dan kunnen we nauwkeurig inmetingen verrichten, om zodoende perfect passende plissés, jaloezieën, multishades, rolgordijnen of vouwgordijnen te maken. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op met onze vakkundige confectieservice. Onze specialisten van deze afdeling brengen graag extra plooien in uw gewenste overgordijnen aan, zodat deze nog beter voldoen aan uw wensen aangaande de hoeveelheid privacy en lichtinval.

Benader ons voor uw gewenste raamdecoratie in Soest

Heeft u in Soest behoefte aan nieuwe raamdecoratie? Breng dan een bezoekje aan Van der Weck Vloeren. Kijk gerust even rond tussen onze rol-, vouw- en dupligordijnen. Mocht u advies en inspiratie wensen, dan staan wij voor u klaar. Heeft u interesse in onze producten en diensten? Of wenst u meer informatie? Bel naar 033-2584727, stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn graag uw professionele partner in raamdecoratie voor in Soest!