Raamdecoratie Hilversum

Vind bij ons uw ideale raamdecoratie

Kom naar Van der Weck Vloeren als u op zoek bent naar mooie raamdecoratie voor in Hilversum. Heeft u al een idee van wat u wenst? Sierlijke vouwgordijnen? Stijlvolle rolgordijnen? Of zoekt u gebruiksvriendelijke multishades? Wij hebben alle soorten raamdecoratie. Van horren tot dupligordijnen en van horizontale jaloezieën tot plissés. Breng direct vanuit Hilversum een bezoekje aan onze ruime showroom. Wij tonen u graag uw mogelijkheden in stoffen, kleuren en afwerkingen. Op die manier stellen wij precies die raamdecoratie voor in Hilversum samen die u wenst.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Waar moet uw nieuwe raamdecoratie aan voldoen?

Er is ontzettend veel mogelijk in raamdecoratie. Daarom begeleiden wij u desgewenst graag bij het maken van uw keuzes. De eerste keuze is gericht op de soort. Wilt u nieuwe lamellen? Jaloezieën? Of worden het rolgordijnen? Kies vervolgens de gewenste stofdikte. Gaat u voor zonwerend, semi transparant of volledig transparant? Vergeet ook niet dat wij isolerende varianten aanbieden! De keuze van de stofdikte heeft heel erg te maken met hoeveel lichtinval en privacy u wenst in de betreffende ruimte. Net als de derde keus: hoe flexibel wilt u deze lichtinval en privacy kunnen instellen? Wij geven u desgewenst graag wat advies en inspiratie over uw mogelijkheden in Hilversum.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kies voor maatwerk in Hilversum

U hoeft niet bij ons langs te komen als u op zoek bent naar standaard gordijnen in standaard maten. Wij staan namelijk voor maatwerk. Hiervoor zetten we net een stapje extra. Zo maken we graag een afspraak met u, om inmetingen te verrichten van uw raampartijen. Op die manier kunnen we rol- of vouwgordijnen voor u maken, die letterlijk voor uw raampartij zijn gemaakt! Vergeet ook niet dat wij beschikken over een eigen confectieservice. Deze zet bijvoorbeeld graag een extra plooi in uw overgordijnen, als u wat minder lichtinval en juist wat meer privacy wenst. Wat zijn uw wensen in Hilversum? Breng een bezoekje aan onze showroom en geef het aan ons door!

Wij hebben uw gewenste raamdecoratie voor in Hilversum

U ziet, voor mooie, kwalitatieve raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Wat is de reden van uw bezoekje aan onze showroom vanuit Hilversum? Wilt u nieuwe vouwgordijnen? Bent u op zoek naar rolgordijnen? Of bent u benieuwd naar de laatste trends in jaloezieën, lamellen, plissés, horren of dupligordijnen? Met vragen kunt bellen naar 033-2584727, mailen naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Geniet straks van de mooiste raamdecoratie in Hilversum!