Raamdecoratie Baarn

De mooiste raamdecoratie in Baarn vindt u bij ons!

Wilt u uw raam decoreren en zocht u nog naar mooie raamdecoratie in Baarn? Bij Van der Weck vloeren bent u aan het juiste adres voor alle soorten raamdecoratie. Wat dacht u van dupligordijnen, horren, vouwgordijnen en rolgordijnen? Wij verkopen echter ook plissés, horizontale jaloezieën en multishades. U kunt onze gordijnen in vele transparanties en stoffen aanschaffen. Zo heeft u alle vrijheid om een geheel eigen sfeer in huis te creëren. Wilt u weten wat onze jaloezieen, plisses en rolgordijnen aan uw huis kunnen toevoegen? Kom dan vooral eens kijken bij onze showroom! Kies Van der Weck Vloeren voor al uw raamdecoratie in Baarn!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Uw raamdecoratie in Baarn op maat gemaakt

Onze raamdecoratie is er in diverse soorten en maten. Bij ons vindt u de meest verduisterende rolgordijnen, kwalitatief goede horren en de mooiste vouwgordijnen. Bij ons hoeft u niet bang te zijn dat u niet de juiste maat kunt vinden. Wij meten uw raamdecoratie gewoon bij u thuis in. Heeft u nog geen idee wat voor soort jaloezieën of gordijnen u wenst? In onze showroom is er volop keuze! Onze specialisten helpen u graag bij het uitkiezen van uw ideale raamdecoratie in Baarn.

Uw huis decoreren met plissés en multishades

Als we het hebben over plissés, dan staat dit toch wel bekend als zeer populaire raamdecoratie. U kunt deze aanschaffen in allerlei transparanties, waardoor ze voor alle ruimtes geschikt zijn. Plissés zijn daarbij ook isolerend. In de winter houden zij de kou perfect buiten. Multishades gelden als de perfecte raamdecoratie om de sfeer in huis in één keer te veranderen. Dit komt doordat u dan de positie van de banen ten opzichte van elkaar verandert. Een mooi effect is het resultaat! Dat maken plissés en multishades echte aanraders wanneer u raamdecoratie in Baarn zoekt.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Dupligordijnen en horizontale jaloezieen als raamdecoratie

Of bent u voor uw raamdecoratie in Baarn juist op zoek naar dupligordijnen en horizontale jaloezieën? Horizontale jaloezieën zorgen voor veel licht en privacy, wat ze geschikt maakt voor elke ruimte. Of heeft u liever isolerende raamdecoratie? Dupligordijnen zijn dan de ideale oplossing! Duette® gordijnen kunnen door hun speciale honingraat vorm voor een perfecte isolatielaag bij uw ramen zorgen.

Uw raamdecoratie in Baarn vandaag nog geregeld!

Wilt u graag nieuwe raamdecoratie in Baarn? En wilt u deze het liefst zo snel mogelijk aanschaffen? Neem dan snel een kijkje in de showroom van Van der Weck Vloeren. Neem contact met ons op via 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Uw raamdecoratie in Baarn heeft u bij ons zo gevonden!