Raamdecoratie Amersfoort

Kies voor onze aantrekkelijke raamdecoratie in Amersfoort

Bent u op zoek naar aantrekkelijke raamdecoratie in Amersfoort? Dan zit u helemaal goed bij Van der Weck Vloeren. Bij ons kunt u terecht voor prachtige raamdecoratie zoals plissés, dupligordijnen, rolgordijnen, horren, vouwgordijnen, multishades en horizontale jaloezieën. De gordijnen die wij verkopen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende stoffen en transparanties. Op deze manier kunt u precies de sfeer in uw interieur brengen die u wenst. Bent u benieuwd geworden naar onze bijzondere collectie met plissés, dupligordijnen, rolgordijnen en jaloezieën? Breng dan een bezoekje in onze mooie showroom in Amersfoort. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over de producten die wij verkopen.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Wij maken uw raamdecoratie op maat

Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een gordijn dat uw slaapkamer volledig verduistert of ga voor een houten jaloezie die voor veel sfeer zorgt. Bent u bang dat wij niet de juiste maat van plissés of vouwgordijnen in onze collectie hebben? Maak u hierover geen zorgen, wij komen de raamdecoratie die u wenst gewoon bij u thuis inmeten. Weet u nog niet precies voor welke gordijnen of jaloezieën u moet kiezen? Bezoek dan onze showroom in Amersfoort. Hier vindt u onze specialisten die u graag helpen met het uitzoeken van de juiste gordijnen of jaloezieën.

Decoreer uw ramen in Amersfoort met plissés of multishades

Ieder type decoratie heeft zijn eigen voordelen. Heel populair zijn bijvoorbeeld de plissés. Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Daarom zijn ze geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Ten slotte hebben ze ook nog een isolerende werking. Een ander type decoratie voor uw ramen die wij willen uitlichten zijn de multishades. Met multishades kunt u de positie van de banen ten opzichte van elkaar veranderen. Zo verandert u in een handomdraai de sfeer in uw huis in Amersfoort. Het is dus echt spelen met de hoeveelheid privacy en licht!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kies voor horizontale jaloezieën of dupligordijnen

Horizontale jaloezieën bieden ook een optimale regeling van licht en privacy. Daarom zijn horizontale jaloezieën ook geschikt voor iedere ruimte. Zoekt u raamdecoratie met een isolerende werking? Kies dan voor dupligordijnen. Dupligordijnen of Duette® gordijnen hebben een speciale honingraat vorm, die voor een perfecte isolatielaag zorgt bij uw ramen.

Neem contact op vanuit Amersfoort

Wenst u nieuwe raamdecoratie in Amersfoort aan te schaffen? Kies dan voor de mooie producten van Van der Weck Vloeren. Neem contact met ons op via 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan de raamdecoratie in Amersfoort die u wenst.