Laminaatwinkel Nijkerk

Van der Weck vloeren voorziet u in Nijkerk van geweldig laminaat

Wilt u graag een laminaatvloer in Nijkerk? Of heeft u interesse in parket, vinyl of PVC vloeren? Dan bent u bij Van der Weck aan het juiste adres. In onze showroom vindt u een breed assortiment aan laminaatvloeren en wij adviseren u dan ook graag. U kunt ons vanuit Nijkerk ook inschakelen voor traprenovatie en vinylvloeren en het leggen van laminaat.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Beste prijs garantie

Professionele montage

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Laminaat kopen vanuit Nijkerk van uitstekende kwaliteit

In onze laminaat winkel kunt u vanuit Nijkerk laminaat kopen van diverse topmerken. Een laminaatvloer bestaat uit 4 lagen waaronder een slijtbestendige bovenlaag, decorlaag, vochtbestendige laag en tegenlaag voor een goed evenwicht. Hierdoor kunt u genieten van een prachtige vloer die onderhoudsvriendelijk is en goed bestand is tegen krassen en verkleuringen. Tevens is het laminaat vochtbestendig. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over vochtplekken. Daarnaast heeft laminaat de meest mooie dessins, zodat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Levensechte PVC en vinylvloeren met legservice in Nijkerk

PVC en vinylvloeren zijn tegenwoordig zo goed en mooi gemaakt dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van echte houten of natuurstenen vloeren. Dit komt door de levensechte dessins, uiteenlopende kleuren en hun unieke en authentieke uitstraling. Daarnaast zijn PVC en vinylvloeren heerlijk om op te lopen, ontzettend makkelijk te onderhouden, zeer geschikt voor renovaties (ze kunnen zo op een andere vloer gelegd worden) en waterdicht. Wilt u zeker weten dat de vloer goed wordt gelegd? Kies dan voor onze legservice in Nijkerk.

Laminaatvloeren kopen vanuit Nijkerk, neem contact op!

Wilt u de meest realistische laminaatvloer kopen met ondervloer van Nijkerk? Of kiest u liever voor het gemak van vinylvloeren of PVC vloeren? Wat u ook kiest, bij van der Weck vloeren bent u altijd goed. U kunt ons ook benaderen voor traprenovaties en parketvloeren. Interesse? Stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl of bel naar: 033-2584727.