Laminaatwinkel Leusden

Laminaat kopen vanuit Leusden?

Bij Van der Weck bent u aan het juiste adres voor laminaat. Van der Weck vloeren biedt klanten altijd een persoonlijke service, wij werken dus niet met tussenpersonen. Als u ons inschakelt, komen we zelf het laminaat bij u in Leusden leggen. Naast laminaat hebben we ook PVC en vinyl vloeren. Tevens kunt u bij ons terecht voor traprenovatie bij u in Leusden.

Levensecht
Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout.

Voordelige keuze
Gezien laminaat goedkoper is dan bijvoorbeeld een echte houten of stenen vloer, is dit prettiger voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk
Een laminaatvloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofwissen of zuigen en zo nu en dan een sopje er over is al voldoende om de vloer lang mooi te houden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Laat uw laminaat in Leusden professioneel leggen

Er zijn diverse vloeren die onder de naam laminaat vallen. Wat laminaat met elkaar gemeen heeft, is dat het speciale verbindingen bevat. Zo kan de vloer gemakkelijk aan elkaar vastgeklikt of -gemaakt worden. Laminaat is goed gelegd wanneer er nagenoeg geen naden meer zichtbaar zijn. Dit geldt zowel voor de naden aan de lange zijdes als voor die aan de boven- of onderkant. Laminaat behoort goed door te lopen zodat het net lijkt of er een lang stuk hout ligt. Uw laminaat in Leusden zal het beste op zijn plek liggen als u het laat leggen door professionals. Wij kunnen u hierbij helpen aangezien wij hiervoor een intensieve cursus hebben gevolgd.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

PVC vloeren met een prachtige hout of natuursteen uitstraling

Tegenwoordig zijn PVC of vinyl vloeren zo goed gemaakt dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van de echte houten of natuurstenen vloeren. Het voordeel van PVC en vinyl vloeren is dat ze vele malen goedkoper zijn en daarnaast makkelijker te onderhouden. Wilt u met eigen ogen zien hoe mooi onze vloeren zijn? Kom dan eens een kijkje nemen in onze laminaatwinkel in Amersfoort. Wanneer de vloer u bevalt kunnen we hem desgewenst bij u in Leusden bezorgen en leggen.

Gemakkelijk uw laminaat of andere vloer kopen vanuit Leusden

Wilt u in Leusden ook profiteren van laminaat van uitstekende kwaliteit? Wij verkopen ook prachtige vinyl en PVC vloeren. Bent u op zoek naar iemand die uw traprenovatie in Leusden kan verzorgen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Breng een bezoekje aan onze showroom en laat je inspireren.