Laminaatwinkel Hilversum

Op zoek naar laminaat in Hilversum? Van der Weck Vloeren!

Laminaat kopen van vooraanstaande merken wil toch iedereen? Daarom bieden wij u de topmerken laminaat voor een mooie prijs. Wij kunnen u in Hilversum deze mooie prijs bieden omdat we geen gebruik maken van tussenpersonen. Zo hoeven we dus niemand in te huren en dat scheelt ons kosten. Tevens kunt u in Hilversum ook gebruik maken van onze legservice. U kunt ook bij ons terecht voor prachtige PVC of vinyl vloeren. Wij zien u dan ook graag in onze showroom.

Levensecht
Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout.

Voordelige keuze
Gezien laminaat goedkoper is dan bijvoorbeeld een echte houten of stenen vloer, is dit prettiger voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk
Een laminaatvloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofwissen of zuigen en zo nu en dan een sopje er over is al voldoende om de vloer lang mooi te houden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Waarom laminaatvloeren een mooie keuze zijn voor u in Hilversum

Het mooie van houten vloeren is dat ze veel warmte en sfeer geven. Het vervelende van deze vloeren is dat ze behoorlijk aan de prijs zijn. Wilt u een prachtige vloer die eruit ziet als hout, maar veel steviger is en makkelijk te onderhouden? Kies dan voor onze laminaatvloer. Onze vloeren bevatten extreem realistische dessins waardoor ze bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. U kunt vanuit Hilversum laminaat kopen van de meeste bekende merken laminaat. Wilt u eerst ons assortiment zien? Kan dan gerust langs in onze laminaatwinkel.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Koop bij ons ook prachtige PVC of vinyl vloeren

Wilt u geen laminaat maar liever een stevige maar mooie PVC of vinyl vloer? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. Desgewenst komen we deze vloeren bij u in Hilversum leggen, zodat u zeker weet dat het er mooi uitziet. Onze PVC vloeren zijn van goede kwaliteit waardoor ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens prachtig om te zien en lijken ze enorm op echte houten vloeren of natuursteen vloeren. Heeft u een trap met PVC die gerenoveerd moet worden? Wij verzorgen ook graag de traprenovatie bij u in Hilversum. Naast PVC zijn wij gespecialiseerd in trappen met tapijt en laminaat.

Bestel snel uw laminaat vanuit Hilversum of vraag een offerte aan

Uw vloer in Hilversum ziet er weer geweldig uit met onze laminaatvloer, PVC of vinyl vloer. Wilt u de vloer ook gelegd hebben? Ook dat is mogelijk me tonze legservice. Neem contact op voor een afspraak of meer informatie. Bel naar: 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.