Laminaatwinkel Baarn

Op zoek naar goedkoop laminaat in Baarn?

Als u goedkoop laminaat wilt kopen, zit u bij van der Weck vloeren helemaal goed. Naast een eerlijke prijs bieden wij u ook kwaliteit omdat we de beste merken verkopen. Denk aan Quick Step en Hoomline laminaat. Wij kunnen ons laminaat met een mooie aanbieding verkopen omdat we niet met tussenpersonen werken. Al het laminaat komen we dus zelf bij u in Baarn leggen. Als extraatje krijgt u van ons de plinten en ondervloer voor laminaat er standaard gratis bij. Kiest u voor all-in laminaat? Dan krijgt u ook onze legservice gratis. Wilt u liever een PVC of vinyl vloer? Of wilt u iemand inschakelen voor traprenovatie? Ook hiervoor staan we voor u in Baarn klaar.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

06-1702 5758
info@vanderweckvloeren.nl

Wij zijn dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

Openingstijden

Woensdag   09:00 tot 17:00 uur
Donderdag  09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag      09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag   09:00 tot 17:00 uur

Of bestel 24 uur per dag, 7 dagen in de week online in onze webshop!

Neem contact op

Laagste prijs garantie

Quickstep en Hoomline dealer

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Uw laminaat in Baarn professioneel laten leggen door experts

Elke laminaatvloer heeft een speciale verbinding. Dit zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig aan elkaar vastgemaakt kan worden. Als laminaat goed is gelegd, zijn er bijna geen naden meer zichtbaar. Niet aan de langere zijdes en ook niet aan de bovenkant of onderkant. Het is dus altijd de bedoeling dat de laminaatvloer mooi doorloopt. Het komt vaak voor dat men laminaat leggen onderschat. Daardoor zijn er onnodig veel naden zichtbaar en dat kan erg storend zijn. Laat daarom dit klusje over aan ons. Dankzij een intensieve cursus kunnen wij uw laminaatvloer in Baarn naar behoren leggen.

Een prachtige vloer met realistische hout of natuursteen look

Een landelijke uitstraling is nog steeds populair en dat kan prima bereikt worden met een vloer die een hout- of natuursteenlook heeft. Alleen zijn houten vloeren en vloeren van natuursteen erg prijzig. Als u graag die uitstraling wilt, maar niet teveel wilt betalen, zijn PVC vloeren een prima alternatief. Tegenwoordig zijn deze vloeren zo realistisch gemaakt dat het net lijkt of er echt hout of natuursteen ligt, terwijl u toch het gemak heeft van kunststof. In onze laminaatwinkel kunt u ons assortiment bekijken. Vervolgens komen we de vloer gratis bij u in Baarn bezorgen.

Eenvoudig uw bestelling vanuit Baarn doorgeven

Wilt u in Baarn genieten van goedkoop laminaat van de bekendste merken zoals Hoomline of Quick Step laminaat? Wilt u een totaal all-in laminaat pakket, zodat u geen zorgen meer heeft over het laminaat leggen en u de ondervloer en plakplinten er gratis bij krijgt? Bel ons dan of bezoek onze laminaat winkel in Amersfoort. Naast laminaatvloeren leveren we ook kwalitatieve en mooie PVC- en vinylvloeren. Ook wanneer u iemand nodig heeft voor de traprenovatie in Baarn, kunt u ons benaderen. Bel naar: 06-17025758 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.