Laminaatwinkel Baarn

Op zoek naar laminaat in Baarn?

Als u laminaat wilt kopen, zit u bij van der Weck vloeren helemaal goed. Naast een eerlijke prijs bieden wij u ook kwaliteit omdat we de beste merken verkopen. Mocht u dat wensen, dan komen wij al het laminaat zelf bij u in Baarn leggen. Ook voor een ondervloer, plinten en overige accessoires kunt u bij onze laminaatwinkel terecht. Wilt u liever een PVC of vinyl vloer(en)? Of wilt u iemand inschakelen voor traprenovatie of een ondervloer voor uw laminaat? Ook hiervoor staan we voor u in Baarn klaar.

Levensecht
Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt steen of hout.

Voordelige keuze
Gezien laminaat goedkoper is dan bijvoorbeeld een echte houten of stenen vloer, is dit prettiger voor je portemonnee.

Onderhoudsvriendelijk
Een laminaatvloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Af en toe stofwissen of zuigen en zo nu en dan een sopje er over is al voldoende om de vloer lang mooi te houden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Uw laminaat in Baarn professioneel laten leggen door experts

Elke laminaatvloer heeft een speciale verbinding. Dit zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig aan elkaar vastgemaakt kan worden. Als laminaat goed is gelegd, zijn er bijna geen naden meer zichtbaar. Niet aan de langere zijdes en ook niet aan de bovenkant of onderkant. Het is dus altijd de bedoeling dat de laminaatvloer mooi doorloopt. Het komt vaak voor dat men laminaat leggen onderschat. Daardoor zijn er onnodig veel naden zichtbaar en dat kan erg storend zijn. Laat daarom dit klusje over aan ons. Dankzij een intensieve cursus kunnen wij uw laminaatvloer in Baarn naar behoren leggen.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Een prachtige vloer met realistische hout of natuursteen look

Een landelijke uitstraling is nog steeds populair en dat kan prima bereikt worden met een vloer die een hout- of natuursteenlook heeft. Alleen zijn houten vloeren en vloeren van natuursteen erg prijzig. Als u graag die uitstraling wilt, maar niet teveel wilt betalen, zijn PVC vloeren een prima alternatief. Tegenwoordig zijn deze vloeren zo realistisch gemaakt dat het net lijkt of er echt hout of natuursteen ligt, terwijl u toch het gemak heeft van kunststof. In onze laminaatwinkel kunt u ons assortiment bekijken. Vervolgens komen we de vloer gratis bij u in Baarn bezorgen.

Eenvoudig uw bestelling vanuit Baarn doorgeven

Bent u in Baarn op zoek naar laminaat van de bekendste merken? Wilt u volledig ontzorgt worden en graag advies over de verschillende soorten laminaat? Bel ons dan of bezoek onze laminaat winkel in Amersfoort. Naast laminaatvloeren leveren we ook kwalitatieve en mooie PVC- en vinylvloeren. Ook wanneer u iemand nodig heeft voor de traprenovatie in Baarn, kunt u ons benaderen. Bel naar: 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.