Laminaatwinkel Amersfoort

Laminaatvloer en vinyl vloer in Amersfoort

Bij van der Weck vloeren kunt u een kwalitatieve laminaatvloer kopen voor een eerlijke prijs. Wij ontzorgen u volledig door alles op maat te maken en het uiteindelijk te leggen. Alles zit hierbij inbegrepen. U kunt ons vanuit Amersfoort ook inschakelen voor PVC vloeren, traprenovatie, vinyl vloeren en plinten. Daarnaast vindt u bij ons ook een groot assortiment aan gordijnen en raamdecoratie. Kortom, breng eens een bezoekje aan onze showroom. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Beste prijs garantie

Professionele montage

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Maak in Amersfoort kosteloos gebruik van onze excellente legservice

Bij van der Weck kunt u laminaat kopen van de meest bekende merken. Om ervoor te zorgen dat het laminaat goed wordt gelegd, bieden wij een legservice. Wij zijn namelijk van mening dat we u service moeten verlenen vanaf de aanschaf tot en met het moment dat u over uw gloednieuwe laminaatvloer kunt lopen. Om het laminaat naar behoren te leggen hebben wij succesvol een intensieve cursus gevolgd en zijn wij in het bezit van verschillende certificaten. Onze legservice kunt u verkrijgen voor laminaat, parketvloeren en PVC vloeren.

Traprenovatie nodig in Amersfoort? Maak gebruik van ons vakmanschap

Met het oog op goed vakmanschap, professionaliteit en persoonlijke service verrichten wij traprenovaties in Amersfoort en omstreken. De persoonlijke service kunnen wij u garanderen omdat we niets uitbesteden. Wij komen dus zelf bij u in Amersfoort langs om u advies op maat te geven. U kunt ons inschakelen voor traprenovaties met tapijt, laminaat en PVC. Interesse voor een traprenovatie bij u in Amersfoort? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Interesse in PVC vloeren, een laminaatvloer of vinyl vloeren?

Wilt u bij u thuis in Amersfoort genieten van laminaat van uitstekende kwaliteit? Of kiest u liever voor stevige PVC vloeren of vinyl vloeren? Neem contact op en we komen graag het laminaat, PVC of vinyl bij u leggen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een ondervloer van het laminaat en eventueel de plinten! Neem contact op middels: 033-2584727 of info@vanderweckvloeren.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze laminaatwinkel in Amersfoort.