Gordijnen Voorthuizen

Uw adres voor nieuwe gordijnen

Kom naar de showroom van Van der Weck Vloeren als het tijd is voor nieuwe gordijnen in Voorthuizen. Wat wenst u in uw woning in Voorthuizen? Bij ons kunt u terecht voor de volgende soorten gordijnen:

  • Overgordijnen
  • In betweens
  • Vitrages

Bent u benieuwd of wij een variant in uw favoriete stof, dessin, kleur of transparantie hebben? Breng een bezoekje aan onze showroom en beschik straks over kwalitatief hoogstaande gordijnen in Voorthuizen!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ontdek uw favoriete gordijnen bij ons

Bent u al bekend met de verschillen tussen bovenstaande gordijnen? Wij lichten u graag in. Overgordijnen zijn sfeervolle, dikkere gordijnen. Dit maakt ze verduisterend en isolerend. Ook zorgen ze voor een optimale privacy. Wilt u wel genieten van een goede privacy, maar mag er best wat zonlicht naar binnen schijnen in Voorthuizen? Kies dan voor onze in betweens. Deze zijn net wat dunner en daardoor iets meer lichtdoorlatend door onze overgordijnen. Vindt u zonlicht in huis belangrijker dan veel privacy? Ga dan voor de vitrages. Deze zijn nog wat dunner, sfeervol vormgegeven en zorgen voor lekker veel licht in huis. Ook worden ze vaak gecombineerd met overgordijnen. Waar gaat u voor?

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Oplossingen op maat in Voorthuizen

Onze werkwijze wordt vaak geroemd om ons streven naar maatwerk. Heeft u uw gewenste variant gevonden in uw favoriete kleur, stof en transparantie? Dan staat u voor de keus of u deze op wilt hangen aan ringen of aan haakjes. Op die manier creëren we voor elk interieur een passende oplossing. Dus of u nou landelijk of modern woont, wij bevestigen aan uw overgordijnen graag het best passende ophangsysteem. Wat ook het vermelden waard is, is onze confectieservice. Mocht u toch wat minder zonlicht of meer privacy wensen, dan kunnen wij hiervoor zorgen door extra plooien te zetten. Laat ons weten of u in Voorthuizen een enkele retour plooi, een wave plooi, een dubbele plooi of een enkele plooi wenst.

Geniet voortaan van prachtige gordijnen in Voorthuizen

Is het in Voorthuizen tijd voor nieuwe, aantrekkelijke en kwalitatief hoogstaande gordijnen? Bekijk ons ruime aanbod aan overgordijnen, in betweens en vitrages. Vergeet ook niet meteen een blik te werken op onze veelzijdige collectie raamdecoratie! Heeft u vragen voor ons? Bel naar 033-2584727, stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Straks heeft u de allermooiste gordijnen van heel Voorthuizen!