Gordijnen Utrecht

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Is het tijd voor nieuwe gordijnen in Utrecht? Kom langs in de showroom van Van der Weck Vloeren. Wij verkopen:

  • Overgordijnen
  • In betweens
  • Vitrages

Waar wilt u uw woning in Utrecht mee verrijken? Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen tussen alle gordijnen. Laat u volop inspireren en vrijblijvend adviseren door ons. Ontdek uw favoriete kleur, dessin, stof en transparantie voor uw gordijnen in Utrecht!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ontdek welke gordijnen uw voorkeur dragen

Wij wijzen u graag op de verschillen tussen bovenstaande gordijnen. Voor een optimale verduistering kiest u voor onze overgordijnen. Deze zijn niet alleen verduisterend, maar ook isolerend. En vergeet de verhoging van uw privacy niet. Bovendien dragen overgordijnen een zeer sfeervolle uitstraling. Als u het zonlicht van buiten niet geheel wilt blokkeren, bieden in betweens uitkomst. Zo ontvangt u toch nog een beetje licht, maar behoudt u uw privacy in Utrecht. Ze zijn immers nog niet zo transparant als vitrage, maar een stuk meer lichtdoorlatend dan overgordijnen. Vitrages bieden een beetje privacy en lekker veel zonlicht binnenshuis. Overweeg ook eens de sfeervolle combinatie met overgordijnen!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Ga voor maatwerk in Utrecht

Als u op zoek bent naar maatwerk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit begint al bij het kiezen van de stof, de transparantie, de kleur én het ophangsysteem. Woont u landelijk? Kies dan bijvoorbeeld voor ringen. Wenst u juist over te stappen op een modern interieur? Dan passen de haakjes wellicht beter. Prettig om te weten is dat onze ringen van roestvrij staal zijn gemaakt. U kunt uw overgordijnen dus gewoon in de was gooien! Een tweede punt van maatwerk, is dat u uw overgordijnen of in betweens van extra plooien kunt voorzien. Onze eigen confectieservice zet graag een extra wave plooi, enkele retour plooi, dubbele plooi of enkele plooi. Zo geniet u in Utrecht van net wat meer privacy en net wat minder fel zonlicht in huis. Waar kiest u voor?

Kies voor onze gordijnen in Utrecht

Bent u in Utrecht overtuigd van de vele voordelen van onze gordijnen en aanpak? Kom dan naar onze showroom. Hier vindt u precies die overgordijnen, in betweens en vitrages waar u al tijden naar op zoek bent. Daarnaast bieden we een ruime verscheidenheid aan raamdecoratie aan! Wilt u meer hierover weten? Bel 033-2584727, mail naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Kies ook voor onze kwalitatieve gordijnen in Utrecht!