Gordijnen Soest

Toe aan nieuwe gordijnen?

Heeft u interesse in nieuwe, kwalitatieve gordijnen in Soest? Bezoek dan de showroom van Van der Weck Vloeren. Hier vindt u:

  • Overgordijnen
  • In betweens
  • Vitrages

Heeft u al een idee wat u wenst voor in Soest? Neem dan zelfstandig een kijkje tussen al onze gordijnen. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies en inspiratie? Dan staan onze specialisten voor u klaar. Ontdek al uw mogelijkheden in kleuren, dessins, stoffen en transparantie en vind uw gewenste gordijnen voor in Soest!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ontdek meer over onze soorten gordijnen

Wij informeren u graag over de kenmerken van onze gordijnen. Kies voor overgordijnen als u uw woonkamer of slaapkamer optimaal wilt kunnen verduisteren. Overgordijnen zijn namelijk verduisterend én isolerend. Hierdoor zorgen ze voor een zeer sfeervol geheel. En ze bieden volledige privacy. Wilt u zelf nog wel van een beetje licht van buiten kunnen genieten? Kies dan voor in betweens. Deze zijn niet zo verduisterend als overgordijnen en nog niet zo transparant als vitrage. Zo profiteert u toch nog van een beetje lichtinval, terwijl uw privacy behouden blijft. Wilt u een beetje privacy, maar ook volop kunnen genieten van het zonlicht? Ga dan voor vitrages. Deze zijn zeer lichtdoorlatend en zorgen, zeker in combinatie met overgordijnen, voor zeer veel sfeer in Soest!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons voor maatwerk zorgen in Soest

Onze aanpak staat bekend om het bieden van maatwerk. Zo kunt u bij ons precies het ophangsysteem kiezen dat naadloos aansluit bij uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor haakjes in een modern interieur en voor ringen in een landelijk interieur. De ringen die wij bevestigen zijn van roestvrij staal. Uw overgordijnen een wasbeurt geven in Soest, kan dus zonder dat er roest ontstaat! Een andere vorm van maatwerk biedt onze vakkundige confectieservice aan. Wenst u een extra enkele plooi, dubbele plooi, enkele retour plooi of wave plooi in uw overgordijnen of in betweens? Omdat u meer privacy of minder lichtinval wenst? Dan zetten wij deze graag voor u. Kortom, wanneer mogen wij u tegemoet zien in onze showroom?

Kies voor nieuwe gordijnen in Soest

Bent u in Soest geïnteresseerd in onze gordijnen en aanpak? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Wij nemen u graag mee in de wereld van de overgordijnen, in betweens en vitrages. Bekijk anders ook direct onze andere vormen van raamdecoratie! Heeft u vragen? Bel dan naar 033-2584727, stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl of vul ons online contactformulier in. Wij voorzien uw woning graag van de mooiste gordijnen in Soest!