Gordijnen Leusden

Gun uzelf de beste gordijnen in Leusden

Wist u dat gordijnen essentieel zijn in het verkrijgen van de gewenste sfeer in uw woonruimte in Leusden? Daarom is het erg belangrijk om te investeren in goede gordijnen. Van der Weck Vloeren levert u kwalitatief hoogstaande gordijnen tegen een prijs die niet hoger is dan die van de concurrent. U kunt bij ons terecht voor vitrages, overgordijnen, inbetweens en voor confectiewerk. In onze showroom hebben wij een groot aantal stof- en transparantiesoorten. Heeft u gordijnen gevonden? Dan kunt u via onze confectie service zelf de plooien en het ophangysteem bepalen! Neem voor meer informatie contact op vanuit Leusden voor de mogelijkheden.

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ontdek de vele voordelen van ons bedrijf voor u in Leusden

Mogen wij u voorzien van gloednieuwe gordijnen voor uw woning in Leusden? Of bent u bezig met een renovatie en zoekt u nieuwe gordijnen voor de opknapbeurt van uw woonkamer? In beide gevallen profiteert u van de volgende voordelen:

  • Klantvriendelijkheid staat bij ons altijd centraal
  • U profiteert altijd van onze garantie op uw gordijnen
  • U ontvangt een advies op maat van ons
  • Daarnaast stellen we altijd een vrijblijvende offerte voor uw gordijnen op
  • We kunnen uw gordijnen professioneel inmeten, gratis bezorgen en eventueel plaatsen!

Met de service van Van der Weck vloeren staat u er in Leusden nooit alleen voor.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Inbetweens, overgordijnen of toch maar vitrage in Leusden?

Weet u nog niet helemaal zeker naar wat voor gordijnen u op zoek bent? Aarzel dan niet om onze hulp te vragen, we vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden op het gebied van gordijnen! Wanneer u bijvoorbeeld voor inbetweens gaat, dan kiest u voor een mix tussen vitrage en gordijn. De vitrage laat licht door, maar door de combinatie met gordijn wordt er wel privacy gecreëerd. Heeft u liever overgordijnen? Deze gordijnen hebben een meer verduisterende functie en werken isolerend. Ze houden de warmte binnen en het zonlicht buiten! U moet daarnaast de akoestische werking van gordijnen niet vergeten. Door onze gordijnen heeft u nooit meer holle klanken in uw woning in Leusden! Kom langs in onze showroom en we lopen samen langs de vele mogelijkheden.

Benader ons vanuit Leusden

Wenst u ook graag prachtig nieuwe gordijnen in Leusden? Wij helpen u kiezen tussen vitrage, inbetweens of overgordijnen. Maak een afspraak voor een inmeting door te bellen naar 033-2584727, door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of door het online contactformulier in te vullen op onze website. We helpen u graag aan mooie gordijnen voor uw leefruimte(s) in Leusden!