Gordijnen Hoevelaken

Kies voor onze prachtige gordijnen in Hoevelaken

Woont u in of nabij Hoevelaken en bent u al een tijdje op zoek naar gordijnen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? En bent u deze gordijnen tot op heden nog niet tegengekomen in Hoevelaken? Stop dan direct met zoeken en kies voor de gordijnen van Van der Weck Vloeren. Wij bieden u gordijnen tegen een scherpe prijs: zo scherp dat onze prijs nooit hoger is dan die van onze concurrenten! U kunt bij ons terecht voor prachtige gordijnstoffen in vele soorten transparanties. Binnen ons assortiment hebben wij onder andere gordijnen, vitrage, inbetweens en overgordijnen. Wenst u speciale plooien in uw gordijnen? Onze confectie service verwezenlijkt al uw wensen. Kom vanuit Hoevelaken langs bij onze showroom en bekijk onze collectie gordijnstoffen!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Ervaar onze professionele service wanneer u gordijnen koopt

Wanneer u ervoor gekozen heeft om uw gordijnen bij ons te kopen, bieden wij u een bijpassende service. Wat houdt dit in? Als u vanuit Hoevelaken uw gordijnen bij ons koopt, dan:

  • Profiteert u van garantie op uw gordijnen
  • Ontvangt u advies op maat over uw gordijnen
  • Ontvangt u als eerste een vrijblijvende offerte
  • Meten wij uw gordijnen in en bezorgen wij ze gratis thuis!

Van der Weck Vloeren draagt uw zorgen waardoor u in Hoevelaken enkel nog de gordijnen hoeft uit te zoeken.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Maak gebruik van onze confectie service in Hoevelaken

Uw gordijnen helemaal naar uw wens laten maken? Het kan bij Van der Weck Vloeren. U kunt bij ons kiezen uit een enkele plooi, een dubbele plooi, een enkele retour plooi of een wave plooi. Bij een retour plooi wordt er in het midden van de tussenruimte aan de achterkant een extra plooi aangebracht. Hierdoor vouwt de tussenruimte naar achteren en de plooi naar voren. Hierdoor ontstaat er een harmonica-effect in uw gordijnen! Dit zorgt voor minimale pakketbreedte. Tot slot heeft u bij ons ook keuze in de ophangsystemen van de gordijnen. Kiest u voor haakjes, of misschien wel voor zeilringen? Deze ringen zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor deze nooit zullen gaan roesten na het wassen van uw gordijnen in Hoevelaken!

Benader ons vanuit Hoevelaken voor meer informatie

Bent u ook zo benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden? Maak dan vandaag nog een afspraak voor meer informatie of bijvoorbeeld een inmeting en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 033-2584727, door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of door het online contactformulier in te vullen. We helpen u graag aan kwalitatief hoogstaande gordijnen in Hoevelaken!