Gordijnen Hilversum

Kies voor kwaliteit in Hilversum

Woont u in of nabij Hilversum en bent u op zoek naar gordijnen van de beste kwaliteit? Kies dan voor de gordijnen van Van der Weck vloeren. Bij ons bent u altijd verzekerd van prachtige gordijnen tegen de beste prijs. Gordijnen zijn er in verschillende stoffen en transparanties. Het is daarom erg belangrijk om de goede gordijnsoort te kiezen: gordijnen creëren namelijk de sfeer in uw leefruimte(n). Neem vanuit Hilversum een kijkje bij onze showroom en laat u door een van onze professionele medewerkers informeren!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

Profiteer van onze uitstekende service in Hilversum

Wanneer u bij ons gordijnen koopt, profiteert u van onze volledige service. Wij bieden u namelijk veel meer dan de gordijnen alleen! Koopt u vanuit Hilversum gordijnen bij ons, dan:

  • Ontvangt u altijd een garantie op uw gordijnen
  • Bieden we u een ontwerp op maat aan
  • Profiteert u altijd van een vrijblijvende offerte die voor u wordt opgesteld
  • Kunnen wij uw gordijnen inmeten, gratis bezorgen en tot slot ook eventueel plaatsen

Kortom: bestel uw gordijnen bij ons en laat ons de rest doen! U hoeft zich bij Van der Weck Vloeren nergens zorgen om te maken.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bepaalde plooien in uw gordijnen? Alles is mogelijk bij ons

Maak uw gordijnen compleet naar wens met onze confectie service. Bij ons kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een enkele plooi, een dubbele plooi, een enkele retour plooi of een wave plooi. Ook helpen we u graag met het kiezen van een geschikt ophangsysteem! U kunt bijvoorbeeld kiezen uit haakjes of ringen. Onze zeilringen kunnen in combinatie met een roede voor een landelijk tot strak modern geconfectioneerd gordijn zorgen. Heeft u ringen gezien die bij uw gordijnen voor in Hilversum passen? Dan verdelen wij deze ringen gelijkmatig over de breedte van het gordijn. Deze ringen zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor roestvorming na het wassen voorkomen wordt! Het ringengordijn kan in Hilversum eenvoudig en met weinig innemende ruimte naar de zijkant worden geschoven.

Neem contact met ons op of kom langs vanuit Hilversum

Kies voor gordijnen van de beste kwaliteit: kies voor de gordijnen van Van der Weck Vloeren en maak uw huis in Hilversum af. Maak vandaag nog een afspraak voor een inmeting en we kijken graag samen naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op door te bellen naar 033-2584727, door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of door het online contactformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om u te informeren over onze prachtige gordijnen!