Gordijnen Bunschoten

Wij maken uw gordijnen op maat in Bunschoten

Wanneer u bezig bent met het inrichten van uw woning, gaat hier veel tijd en geld inzitten. De gordijnen zijn dan vaak van die vervelende bijkomende kosten. Echter raden wij het zeer af om op de gordijnen te bezuinigen! Gordijnen kunnen namelijk net die bepaalde sfeer die u wenst creëren. Bij Van der Weck Vloeren verzekert u zichzelf van prachtige gordijnen tegen een prijs die u bij onze concurrenten niet scherper vindt! Neem een kijkje in onze showroom en verdwaal tussen de vele soorten stoffen en transparanties. Neem vanuit Bunschoten contact met ons op voor de mogelijkheden!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

De beste gordijnen en de beste service in Bunschoten

Wanneer u ervoor kiest om bij ons gordijnen te kopen, dan ontvangt u meer dan de gordijnen alleen. Wij bieden u namelijk een uitstekende service! Maakt u de keuze om gordijnen bij ons te bestellen, dan:

  • Bieden wij u altijd een garantie op onze gordijnen
  • Ontvangt u advies op maat van onze professionals
  • Stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op
  • Kunnen wij uw gordijnen inmeten, gratis bezorgen en eventueel plaatsen

Laat ons uw zorgen in Bunschoten dragen en u hoeft zich enkel te focussen op uw eigen wensen! Van der Weck Vloeren verzorgt de rest.

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Laat ons helpen met onze confectie service

Heeft u in Bunschoten bepaalde wensen voor uw gordijnen? Vertel ze ons en we denken graag met u mee! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een enkele plooi, een dubbele plooi, een enkele retour plooi of een wave plooi. Daarnaast kunnen we u helpen met het kiezen van het meest geschikte ophangsysteem. Kiest u bijvoorbeeld voor haakjes, of vindt u ringen misschien wel mooier? Wij bieden onder andere zeilringen. Met een roede en ringen kunt u van landelijk tot strak modern voor een perfect geconfectioneerd gordijn kiezen. De ringen die u uitkiest worden gelijkmatig verdeeld over de breedte van het gordijn. Al onze ringen zijn gemaakt van roestvrij staal: dit voorkomt roestvorming na het wassen! Het ringengordijn kan in Bunschoten eenvoudig en met weinig ruimte naar de zijkant worden geschoven.

Kom langs vanuit Bunschoten en bestel uw gordijnen

Doe uzelf niet langer tekort en investeer vanuit Bunschoten in kwalitatief hoogstaande gordijnen. Van der Weck Vloeren staat voor u klaar: maak een afspraak voor een inmeting en we bespreken samen de stofsoort, de transparantie en de plooien van uw gordijnen! Neem contact met ons op door te bellen naar 033-2584727, door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of door het online contactformulier in te vullen. We zien u vanuit Bunschoten hopelijk snel tegemoet en adviseren u dan graag over onze gordijnen!