Gordijnen Amersfoort

Kies voor onze kwalitatief hoogstaande gordijnen in Amersfoort

Bent u in Amersfoort op zoek naar prachtige gordijnen? Overgordijnen, vitrages of misschien wel confectie gordijnen? Dan zit u bij Van der Weck Vloeren goed. Met onze gordijnen bent u niet alleen verzekerd van echte kwaliteit, wij zorgen er namelijk ook voor dat u bij ons minder betaalt dan bij onze concurrenten! Gordijnen zijn er in vele stoffen en transparanties. Hierdoor is het mogelijk om met gordijnen precies de juiste sfeer aan uw interieur te geven. Bent u daarom benieuwd naar onze mogelijkheden in stoffen en soorten gordijnen? Loop eens binnen in onze showroom om de ruime collectie gordijnstoffen te bekijken!

Afspraak is afspraak
Meet- en montage service
Interieuradvies op maat
CBW erkend

De vele voordelen waar u naast uw gordijnen van profiteert

Mogen wij u voorzien van gordijnen voor uw woning in Amersfoort? Dan bieden wij u naast deze gordijnen vele voordelen! Kiest u voor onze gordijnen, dan profiteert u van het volgende:

  • Klantvriendelijkheid staat altijd voorop bij ons
  • U heeft garantie op uw gordijnen
  • Wij voorzien u altijd van advies op maat over uw gordijnen
  • We stellen een vrijblijvende offerte voor u op
  • We kunnen uw gordijnen professioneel inmeten, gratis bezorgen en eventueel plaatsen!

Laat u met deze voordelen geheel ontzorgen en kies in Amersfoort voor Van der Weck Vloeren de woonspecialist!

Bezoek onze showroom!

Wilt u direct meer informatie of de mogelijkheden weten? Vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak. We zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Kies voor inbetweens, overgordijnen of vitrage in Amersfoort

Bent u er nog niet helemaal uit wat voor gordijnen u wilt in Amersfoort? Wij vertellen u graag de voordelen van onze soorten gordijnen. Kiest u voor inbetweens, dan kiest u voor een mix tussen vitrage en gordijn. Vitrage laat licht door, maar zorgt wel voor privacy en sfeer. Kiest u voor overgordijnen? Deze hebben een verduisterende functie en hebben daarnaast een isolerende werking. Zo houden ze warmte binnen en het zonlicht buiten! En vergeet de akoestische werking van gordijnen niet: nooit meer holle klanken in uw woning in Amersfoort! Tot slot bieden wij u ook vitrage: dit heeft voornamelijk een sfeerverhogende functie. Maak vervolgens gebruik van onze confectie service en bepaal de plooi van uw gordijn in Amersfoort.

Benader ons vanuit Amersfoort

Wenst u ook nieuwe gordijnen in Amersfoort? Kies voor vitrage, inbetweens, overgordijnen en kies vervolgens voor de perfecte plooi via onze confectie service. Ook geïnteresseerd in onze kwalitatief hoogstaande gordijnen? Maak dan een afspraak voor een inmeting! We stellen een vrijblijvende offerte op, zodat u precies duidelijk heeft hoeveel de gordijnen voor uw huis in Amersfoort zullen gaan kosten. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 033-2584727, door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of door het online contactformulier in te vullen. We hopen u snel te kunnen verblijden met onze gordijnen!