Betonlook design? Kies voor floorcolouring bij Van Der Weck

Floorcolouring voor uw ideale betonlook design

Heeft u al eens van floorcolouring gehoord? De industriële look is helemaal van nu en wordt door vele klanten en architecten gewaardeerd. Zo hebben ook de betonlook producten voor vloeren aan populariteit gewonnen. Doorgaans moet de ondervloer om haar ideale afwerking te bereiken eerst worden geëgaliseerd. Maar wist u dat u deze egalisatielaag ook kunt voorzien van een karakteristieke betonlook? Bij Van Der Weck Vloeren doen wij dit door middel van floorcolouring. Wat dit precies inhoud? Daar vertellen wij u graag meer over!

Egalisatie en betonlook design in een klap!

Floorcolouring betreft een combinatie van een vlakke egalisatie van uw vloer en en betonvloer afwerking. Er wordt een strakke vloerafwerking aangebracht, waarbij tegelijk floorcolouring pigmentatiepoeder wordt toegevoegd. Dit zorgt voor een prachtige industriële uitstraling en tevens een unieke vloer. Floorcolouring is geschikt voor binnen en biedt vele toepassingsmogelijkheden. Echter is de toepassing niet geschikt voor houten vloeren. Floorcolouring zorgt voor een geheel eigen karakter van uw woon- en werkruimten en is daarmee een ware toevoeging.

U bepaalt de kleur!

U kunt floorcolouring toepassen in drie moderne industriële kleuren. White, soft black en brown. De intensiteit van deze kleuren kunt u geheel zelf kiezen. Indien u voor meer pigment kiest, wordt de kleur voller. De gekozen kleur wordt toegevoegd aan de egaliseermiddelen 990 Europlan Direct of 920 Europlan Alphy. Om een optimaal eindresultaat te creëren, voegen wij slechts 3% egalisatiemiddel toe aan 1 pak egaliseermiddel. Is de gekleurde egalisatie eenmaal droog, werken wij deze af met een 301 BaseSealer en 311 TopCoat

Voorafgaand aan uw betonlook design

Voordat kan worden overgegaan op floorcolouring, dient uw ondervloer droog, star-, druk- en trekvast te zijn. Tevens dient de toplaag vrij te zijn van vet en vuil. Pas dan kan er een begin gemaakt worden aan de egalisatie van uw vloer.

Zet Van Der Weck in voor uw floorcolouring!

Heeft u interesse in floorcolouring en wenst u een uniek betonlook design voor uw woning of pand? Bij Van Der Weck vloeren zorgen wij voor de perfecte egalisatie en volledige afwerking van uw industriële vloer. Wij garanderen u dan ook een eindresultaat waar u nog lang van zult genieten. Neem vandaag nog contact op met de specialisten van Van Der Weck Vloeren voor uw zorgvuldige egalisatie en floorcolouring!

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.