Laminaatwinkel Soest

Laminaat kopen? Van der Weck vloeren helpt u in Soest!

Op zoek naar kwalitatief goed laminaat? Dan bent u bij Van der Weck aan het juiste adres. In onze showroom vindt u een breed scala aan verschillende soorten laminaatvloeren. Ook vindt u bij ons PVC en vinyl vloeren. Daarnaast kunnen wij dit alles ook bij u thuis leggen. Zo ontzorgen wij u volledig. Breng dan ook eens een bezoekje aan onze showroom en laat u inspireren.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Beste prijs garantie

Professionele montage

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Waarom laminaat kopen voor uw huis in Soest?

Houten vloeren geven een huis veel sfeer en warmte. Het nadeel van houten vloeren is dat ze veel onderhoud nodig hebben en duur zijn. Tegenwoordig is een laminaatvloer nauwelijks van echt hout te onderscheiden omdat er gebruik wordt gemaakt van diverse houtkleuren en realistische designs. Naast een prima natuurlijke uitstraling is laminaat goedkoop en goed te onderhouden. Bij Van der Weck vloeren schaft u de beste laminaatvloeren aan vanuit Soest. Ondervloer voor laminaat, plinten en legservice inbegrepen! Wilt u eerst zien wat we hebben? Kom kan langs in onze laminaatwinkel!

Ook voor PVC, vinyl vloeren en traprenovaties kunt u bij ons terecht

Wilt u geen laminaat vloer maar een stevige PVC vloer of liever een vinyl vloer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook deze vloeren komen we graag bij u in Soest leggen. Voor PVC vloeren geldt net zoals laminaat dat ze van steeds betere kwaliteit zijn. De PVC vloer is bijna niet meer te onderscheiden van echt hout of natuursteen. Zo heeft u toch die mooie natuurlijke uitstraling maar met het gemak van kunststof. Naast vloeren kunt u ons ook inschakelen voor traprenovaties. Wij kunnen renovaties bij u in Soest uitvoeren met tapijt, PVC of laminaat.

Vraag een offerte aan of bestel uw goedkope laminaat vanuit Soest

Laat uw vloer in Soest weer stralen met de geweldige PVC, vinyl of laminaatvloeren van van der Weck vloeren. Bel voor meer informatie of een afspraak naar: 033-2584727 of stuur een e-mail naar: info@vanderweckvloeren.nl.