Zo houdt u laminaat vloeren optimaal

Heeft u interesse in gebruiksvriendelijke en kwalitatieve laminaat vloeren? Dan bent u bij van der Weck vloeren aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatief hoogstaande vloeren aan voor een eerlijke prijs. Bij ons krijgt uw laminaatvloer meteen een goede start. Wij komen deze namelijk niet alleen bij u afleveren, maar bieden u een excellente legservice aan. U hoeft daardoor ook niet meer op zoek naar de ondervloer en de plakplint. Die zijn namelijk bij de prijs inbegrepen! Maar nadat wij weer vertrokken zijn, wilt u uw laminaatvloer natuurlijk wel mooi en in optimale staat behouden. Lees hier hoe u laminaat vloeren goed houdt.

Nadat wij uw laminaatvloer hebben gelegd

Heeft u bij ons een mooie laminaatvloer gevonden? Laat ons deze dan uiterst vakkundig bij u leggen. Dit bespaart u een hoop gedoe, tijd en geld. Bij ons is de legservice namelijk gewoon inbegrepen! Bent u tevreden met het resultaat? Dan zit onze klus erop. Toch geven we u graag nog wat tips over hoe u uw laminaatvloer in optimale staat kunt houden. De eerste tip die wij u willen geven, heeft geen directe betrekking op uw vloer, maar op uw meubels. Het zijn namelijk vaak de tafels, stoelen en banken die geschoven worden, die zorgen voor krassen op uw laminaat. Plak daarom onder alle verschuifbare meubels zachte viltjes. Zo voorkomt u lelijke krassen. Let ook goed op dat de zolen van uw schoenen volledig steentjes-, zand- en glasscherfvrij zijn. Zo houdt u uw laminaatvloer optimaal.

Als er toch wat onderhoud nodig is

Merkt u op dat uw laminaat vloeren toch ietwat doffer of bekrast zijn geworden? Wij bieden u gelukkig de juiste producten om eenvoudig onderhoud aan uw vloeren te plegen. Heeft u een Quick Step laminaatvloer bij ons aangeschaft? Koop dan ook meteen een fles Quick Step laminaat reiniger. Deze cleaner beschermt uw laminaat tegen hardnekkig vuil. Daarnaast verdiept dit onderhoudsproduct de kleur van uw vloer, verhoogt het de glans en benadrukt het de eigenschappen en het unieke karakter van uw vloer. Heeft uw vloer toch nog wat extra onderhoud nodig? Voor veel laminaatsoorten zijn wax, waskrijt, olijfolie en vullers geschikt om krasjes of deukjes weg te werken. Neem contact met ons op om te vragen wat u het beste kunt gebruiken voor uw laminaatvloeren.

Neem contact met ons op over uw laminaat vloeren

Heeft u interesse in compleet nieuwe laminaat vloeren? Of wilt u geadviseerd worden over hoe u uw laminaatvloer het beste kunt reinigen en onderhouden? Neem contact met ons op. Bel naar 033-2584727 of stuur uw vraag naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij helpen u graag uw laminaat vloeren in de beste staat te krijgen en te houden!