Woonidee: meubels in de eetkamer

Geef uw eethoek een andere twist

Er gaat niets boven een gezellige avond met vrienden of familie aan de eettafel. Dit is de plek waar veel goede gesprekken plaatsvinden of vriendschappen en relaties ontstaan. Bij Van Der Weck Vloeren willen we daarom een handje helpen om deze ruimte echt van u te maken, zodat ook u onvergetelijke momenten kunt beleven. Dat begint allemaal met de meubels die u kiest voor uw eethoek! In dit artikel zetten we een aantal goede ideeën op een rij. Wilt u een offerte aanvragen of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact op met Van Der Weck Vloeren!

Harmonie of chaos?

De eetkamerstoel is een van de meest gebruikte meubels in huis. Deze wordt namelijk niet alleen gebruikt bij het eten, maar bijvoorbeeld ook tijdens een borrel, tijdens het werken of huiswerk maken aan de eettafel, tijdens een goed gesprek met vrienden of wanneer u even toe bent aan een moment van ontspanning. De stijl van deze meubels verschilt echter enorm per huishouden. Sommige klanten van Van Der Weck Vloeren kiezen bijvoorbeeld voor een set van dezelfde eetkamerstoelen, terwijl anderen de voorkeur geven aan de chaos van verschillende stijlen. Wat is uw keuze?

Maak indruk met verlichting

Het inrichten van uw eetkamer hoeft niet alleen praktisch te zijn. U wilt uw bezoek natuurlijk af en toe verrassen en onder de indruk laten zijn van uw stijlkeuzes. Daar weten we alles van bij Van Der Weck Vloeren! Kies daarom voor indrukwekkende verlichting die boven de eettafel hangt, of ga voor subtiele spotjes in het plafond. Een vloerlamp is ook een moderne keuze voor de eethoek, al wordt deze vaak over het hoofd gezien. Experimenteer met verschillende meubels en verlichting voordat u een keuze maakt. Het is immers een belangrijke!

Lol, leuk, luxe

Ten slotte moet uw eethoek er allesbehalve saai uitzien. Met accessoires zoals een vloerkleed of decoratieve elementen zorgt u ervoor dat uw eetkamer levendigheid uitstraalt. Niet alleen in de eetkamer zijn dit belangrijke elementen voor het bepalen van de sfeer. Het kan ook uw woonkamer fantastisch doen opfleuren. Kies voor een indrukwekkend effect accessoires en kleuren die overal in huis terugkomen. Zo creëert u eenheid, zonder dat u per se dezelfde meubels hoeft te gebruiken.

Neem contact op voor advies

Wilt u meer weten over de meubels voor uw eetkamer die wij bij Van Der Weck Vloeren aanbieden? Of heeft u vragen over meubels in andere ruimtes van uw huis? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies! U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 033-2584727 of door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl.