Welke vloer voor uw keuken?

De beste vloer voor uw keuken

De keuken is dé plek waar er veel gesneden, gekookt en gebakken wordt. De kans dat hier nog wel eens wat op de vloer gemorst of geknoeid wordt, is dan ook groot. Het is daarom van groot belang dat de vloer die u in uw keuken heeft, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden is. Ook wilt u het liefst een duurzame vloer in uw keuken, waar u nog lang van kunt genieten. En laten we natuurlijk de uitstraling van de vloer niet vergeten. Hoe functioneel een vloer in de keuken ook moet zijn, dat hoeft niet ten koste te gaan van de stijl van de vloer. Bij Van der Weck Vloeren helpen we u graag een geschikte vloer voor uw keuken uit te kiezen door de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten.

Laminaat

Wij hebben een uitgebreid assortiment vloeren voor u. Hiertussen zit ongetwijfeld een geschikte vloer voor uw keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van laminaat? Deze vloer is gemakkelijk in onderhoud. U kunt vlekken en oneffenheden gemakkelijk verwijderen. Daarnaast is er ook waterbestendig laminaat beschikbaar. Ideaal voor in de keuken! Laminaat is in allerlei dessins verkrijgbaar, van houtlook tot betonlook. Bovendien kunt u laminaat ook uitstekend combineren met vloerverwarming.

Vinyl

Ook voor vinyl vloeren kunt u bij ons terecht. Net als laminaat is vinyl een uitstekende vloer voor uw keuken. Vinyl bestaat uit meerdere kunststoflagen. De bovenste laag bestaat uit een sterke slijtvaste laag, waardoor een vinyl vloer tientallen jaren meegaat. Daarbij zijn vinyl vloeren vochtbestendig, goed te onderhouden en betaalbaar. En u kunt er vloerverwarming onder leggen! Als u op zoek bent naar een vloer voor uw keuken, is vinyl zeker het overwegen waard.

PVC

Tot slot vindt u in ons assortiment ook diverse PVC vloeren. PVC lijkt op laminaat, maar is net als vinyl een kunststof vloer dat bestaat uit meerdere lagen. PVC is sterker dan vinyl. Ook heeft het een beschermende toplaag. Dit maakt dat PVC vloeren krasbestendig zijn en bestand zijn tegen vocht. En het schoonhouden van de vloer? Dat is zo gedaan! Bij ons vindt u PVC vloeren in diverse dessins. Zo hebben wij voor u een PVC vloer met de uitstraling van hout, maar ook met die van natuursteen. En u kunt ervoor kiezen om een PVC vloer in een visgraatmotief te laten leggen. Mogelijkheden genoeg dus!

Meer weten?

Wie een nieuwe vloer in de keuken wil, is bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment vloeren die erg geschikt zijn voor de keuken. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Bezoek onze showroom! Heeft u vragen? Bel naar 033-2584727 of stuur ons een e-mail via info@vanderweckvloeren.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.