Welke vloer voor nieuwbouwwoning?

De juiste vloer voor uw nieuwbouwwoning

Heeft u net een nieuwbouwwoning gekocht? Dan komt nu de leuke tijd van het klussen en daarna het inrichten. Dit is het moment waarop u van uw nieuwe huis ook echt uw thuis gaat maken. Eén van de belangrijkste elementen hiervan is het kiezen van de juiste vloer. Maar hoe doet u dat? Hoe kiest u de juiste vloer die past bij uw nieuwbouwwoning én uw persoonlijk voorkeuren? Van der Weck Vloeren doet u hier met alle plezier enkele suggesties.

Laminaat

De laatste jaren is laminaat enorm gestegen in populariteit en dat heeft zo zijn redenen. Zo lijkt laminaat dusdanig op een echte houten vloer dat deze niet meer van echt te onderscheiden is. Laminaat heeft daarnaast als voordeel dat het een stuk eenvoudiger is in onderhoud dan een echte houten vloer. U heeft met laminaat dus aanzienlijk minder zorgen aan uw hoofd. Tot slot is het ook nog eens aanzienlijk goedkoper en past het met al zijn stijlen in zo’n beetje elk interieur.

PVC vloeren

Wilt u graag een natuurlijke look in uw nieuwbouwwoning, zoals de look van natuursteen? Dan zijn PVC vloeren iets voor u. Omdat een PVC vloer is gemaakt van hard materiaal, is deze erg sterk en krasbestendig. Omdat deze vloer ook vochtbestendig is, is deze ook erg goed geschikt voor uw badkamer of voor andere vochtige ruimtes. Zo haalt u eenvoudig een natuurlijke look uw badkamer in en zit u niet vast aan die eeuwige tegels. PVC vloeren reinigen doet u al eenvoudig met een stofwisser en van tijd tot tijd met een sopje.

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel eentje te vinden die past bij het interieur van uw nieuwbouwwoning. Vinyl heeft diverse voordelen ten opzichte van vloeren van echt hout of natuursteen. Zo voelt vinyl extra comfortabel aan als u er met blote voeten overheen loopt. Daarnaast heeft vinyl een extra geluiddempende werking. Bij een nieuwbouwwoning denkt u natuurlijk al snel aan een moderne stijl interieur. Maar ook in een nieuwbouwwoning kan een klassiek interieur prima tot zijn recht komen. Bent u een fan van een klassiek interieur? Dan heeft u volop keuze met vinyl vloeren!

Tapijt

Niets is fijner om met blote voeten overheen te lopen dan heerlijk zacht tapijt. Gelukkig is tapijt ook nog eens verkrijgbaar in allerlei soorten, stoffen en stijlen. Daarnaast is tapijt ook prima geschikt voor vloerverwarming en werkt het geluiddempend. Heeft u kleine kinderen? Tapijt is uitstekend geschikt voor op de trappen van uw nieuwbouwwoning. Doordat het van nature relatief stroef is, glijdt u aanzienlijk minder snel uit op tapijt. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel toch?

Bezoek onze showroom

Wilt u deze vloeren in het echt komen bewonderen voordat u een keuze maakt? Kom dan eens langs in onze showroom. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden, een vrijblijvende offerte ontvangen of deskundig advies op maat? Maak dan eenvoudig online een afspraak, bel ons op 033-2584727 of mail ons via info@vanderweckvloeren.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.