Welke vloer jaren 30 woning?

Welke vloer is ideaal voor uw jaren 30 woning?

Als er één type woning is die populair is en blijft, dan is het wel de beroemde jaren 30 woning. De stijl is zo geliefd dat er zelfs nieuwbouwwoningen zijn die in deze stijl worden ontworpen. Typerend voor deze woningen zijn de hoge plafonds, paneeldeuren, glas-in-lood ramen en schuifdeuren in het interieur. Zodra u uw woning in gaat richten, wilt u dit natuurlijk doen in de stijl die u mooi vindt. Toch willen veel mensen vaak ook rekening houden met de stijl van het huis zelf. Eén van de manieren om hier een goede balans tussen te vinden, is met het kiezen van de juiste vloer. Maar welke vloer is nu ideaal voor een jaren 30 woning? Van der Weck Vloeren vertelt u er hier alles over.

Soorten vloeren

De vloer is de basis voor elk interieur. Wilt u helemaal in de jaren 30 stijl blijven? Ga dan ook voor de soorten vloeren die u van oudsher in jaren 30 woningen vindt. U denkt hierbij aan een houten vloer, een granito vloer of een tegelvloer. Dit zijn stuk voor stuk klassieke jaren 30 vloeren, die prachtig staan in elke jaren 30 woning. Wilt u niet voor deze standaard vloeren gaan? Wilt u iets duurzaams kiezen wat minder onderhoud vergt? Dan is een gietvloer iets voor u.

Vloeren voor uw jaren 30 woning

Als duurzaamheid en comfort bij u hoog in het vaandel staan, zijn onder andere PVC-vloeren en laminaat voor uw jaren 30 woning ideaal. Duurzaam wonen en leven is een trend die al jaren voortduurt. In deze trend worden er keuzes gemaakt die bijdragen aan een betere wereld. Denk hierbij aan duurzaam verwarmen met bijvoorbeeld vloerverwarming en/of een warmtepomp. Vloeren zoals PVC-vloeren en laminaatvloeren zijn hiervoor ideaal. Ze zijn onderhoudsarm en warmte doorlatend. Perfect als duurzame optie in uw jaren 30 woning.

Juiste stijl vloer

Een duurzame vloer in uw jaren 30 woning moet natuurlijk wel voldoen aan de juiste stijl en de juiste uitstraling. Het klassieke jaren 30 hout is populair door de warme uitstraling die het heeft. Ga daarom voor bijvoorbeeld PVC of laminaat met een warme tint. Denk hierbij aan zachte en warme zandkleuren of bijvoorbeeld roodbruin terracotta. Zo heeft u een levensecht lijkende vloer met de voordelen van de moderne tijd. Ideaal!

Kom kijken in onze showroom

Wilt u meer weten over welke vloeren ideaal zijn voor uw jaren 30 woning? Kom dan gerust langs in onze showroom! Wilt u direct meer informatie, een vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ook bellen naar 033-2584727 of ons een mail sturen via info@vanderweckvloeren.nl.