Welke vloer is geschikt voor de slaapkamer?

Welke vloer slaapkamer?

In de slaapkamer draait het natuurlijk allemaal om ontspanning en rust. Het is daarom van groot belang dat elk onderdeel van het interieur van uw slaapkamer daar een bijdrage aan levert. Als er een onderdeel hierbij van belang is, dan is het de vloer. De vloer is de verbindende factor in zo’n beetje elke ruimte, zo ook in de slaapkamer. Maar welke vloer is geschikt voor de slaapkamer? In dit artikel zet Van der Weck Vloeren een aantal geschikte vloeren voor de slaapkamer op een rijtje.

Pvc vloer

Als er een vloer is die stijgt in populariteit, dan is het de pvc vloer. Deze vloer is dan ook zeker een aanwinst voor elke slaapkamer. Een pvc vloer is in diverse dessins te krijgen en past zodoende in elk type interieur. Daarnaast is pvc nagenoeg onverwoestbaar, eenvoudig schoon te maken en hecht vuil zich er weinig tot niet aan. Bijzonder praktisch als u bijvoorbeeld last heeft van huisstofmijt of andere allergieën. Zo blijft uw slaapkamer lekker fris.

Laminaat

Laminaat is een prachtige basis voor elke slaapkamer. Deze vloeren zijn eenvoudig in het onderhoud en te krijgen in allerlei verschillende dessins en formaten. Daarnaast is een laminaatvloer ook relatief goedkoop en daarmee extra vriendelijk voor uw portemonnee. Erg prettig als u bijvoorbeeld beneden een duurdere vloer wilt en een wat meer voordelige vloer boven. Kies voor een bijpassende ondervloer en bijpassende plinten om uw slaapkamer helemaal af te maken. Bent u erg handig? Dan is laminaat ook nog eens eenvoudig zelf te leggen.

Vinyl

Als er iets lekker zacht en comfortabel is om op te lopen, dan is het wel een vinyl vloer. Een vinyl vloer is namelijk geluiddempend, water-, kras- en slijtvast en erg voordelig qua prijs. Een ander bijkomend voordeel van een vinyl vloer is dat deze bijzonder goed tegen water kan. Heeft u ’s nachts graag een glaasje water op het nachtkastje staan? Dan hoeft u niet bang te zijn dat uw vloer direct beschadigd raakt als u het glaasje omstoot. .

Kom langs in onze showroom!

Het kiezen van de juiste vloer voor uw slaapkamer is essentieel om ervoor te zorgen dat u in uw slaapkamer optimaal tot rust komt. Wilt u diverse vloeren met eigen ogen komen bekijken voor wat inspiratie? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom! Bel naar 033-2584727 of stuur ons een e-mail via info@vanderweckvloeren.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.