Welke raamdecoratie voor schuifpui?

Welke raamdecoratie voor schuifpui?

Een schuifpui is natuurlijk een prachtig onderdeel van uw woning. Het zorgt er immers voor dat u een grote hoeveelheid licht in huis krijgt. Tegelijkertijd kan het echter ook uitdagingen met zich meebrengen. Een boel zonlicht dat uw woning binnenkomt kan namelijk ook hinderlijk zijn. Om nog maar te zwijgen over hoe gemakkelijk pottenkijkers naar binnen kunnen gluren. Daarom is raamdecoratie altijd een prettige toevoeging aan een woning met een schuifpui. Maar welke raamdecoratie is geschikt voor een schuifpui? Van der Weck Vloeren gaat er hier wat dieper op in.

Gordijnen

Gordijnen zijn natuurlijk de absolute klassieker onder de raamdecoratie. Dat gordijnen een goede optie zijn voor uw schuifpui, moge dan ook geen verrassing heten. Gordijnen opent en sluit u namelijk eenvoudig naar eigen wens. Wilt u toch nog wat daglicht binnenkrijgen? Dan kunt u voor lichtdoorlatende gordijnen gaan. Zo voorkomt u inkijk, maar kunt u nog wel naar buiten kijken. Wilt u echt al het licht buiten houden? Dan kunt u ook voor verduisterende gordijnen gaan.

Shutters

Heeft u een schuifpui en wilt u voor een landelijke sfeer in huis zorgen? Dan zijn shutters een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. Shutters voor een schuifpui kunnen op maat worden gemaakt om ervoor te zorgen dat ze altijd passen. Daarnaast zorgen shutters voor een gezonde dosis privacy, voldoende opties voor het licht regelen in huis en natuurlijk een gezellige sfeer. Als u inderdaad gaat voor shutters voor uw schuifpui, is het aan te raden om voor shutters op een vouwrail te gaan.

Plissé en duette shades

Plissé gordijnen zijn altijd een mooie toevoeging aan elke woning en daarmee een erg populaire soort raamdecoratie. Opvallend aan plissé gordijnen zijn de plooien in de stof die zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Plissé gordijnen voor uw schuifpui zijn dan ook een aantrekkelijke optie. U kunt uw plissé gordijnen in twee of meerdere delen naast elkaar hangen. Zo kunt u eenvoudig de plissé die voor het geopende deel hangt omhoog doen, terwijl het overige deel van uw schuifpui nog wel bedekt is met het plisségordijn.

Kom langs in onze showroom!

De juiste raamdecoratie voor uw schuifpui kan een fantastische toevoeging zijn voor uw interieur. Bent u benieuwd geworden en wilt u diverse soorten raamdecoratie in het echt komen bewonderen? Kom dan eens langs in onze prachtige showroom. Bel naar 033-2584727 of stuur ons een e-mail via info@vanderweckvloeren.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.