Welke kast op een scheve vloer?

Hoe vind ik een kast voor op een scheve vloer?

Heeft u een scheve vloer? Dit merkt u snel genoeg als u hier een kast op plaatst. Dan staat deze namelijk ook scheef en dat kan erg storend zijn. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen met een kast van Van der Weck Vloeren. Want wij maken kasten op maat. Zo kunt u dus ook op een scheve vloer een kast plaatsen die recht staat. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder, want wij vertellen u er graag meer over.

Een maatwerk kast op een scheve vloer

Wij bieden u een maatwerk kast, die geheel bij uw woning past. Ook als u een scheve vloer in uw woning heeft. Maar ook bij een schuin dak, laag plafond of andere moeilijkheden, kunt u bij ons terecht voor een kast op maat. Deze past altijd perfect in de door u uitgekozen ruimte, want u bepaalt immers de afmetingen van de kast. En dat niet alleen, u bepaalt ook hoe de kast eruit komt te zien. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit veel verschillende kleuren. En u kunt de kast geheel personaliseren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor veel of weinig opbergruimte. Een kast op maat past dus goed op een scheve vloer en kan naar wens worden ontworpen.

Soorten kasten

U bepaalt dus helemaal zelf hoe uw kast eruit komt te zien. En wij zorgen ervoor dat deze op de scheve vloer past. Of u nu een scheve vloer in de slaapkamer heeft, in de badkamer of ergens anders in huis. Hierbij kunt u uit een aantal soorten kasten kiezen, zoals:

  • Inloopkasten
  • Schuifdeurkasten
  • Draaideurkasten
  • Wasmachinekasten
  • Hangkasten
  • Garderobekasten

Meet- en montageservice

Laat ons uw kast op maat maken en u profiteert van onze geheel verzorgde meet- en montageservice. Wij meten graag de kast voor u in, zodat u er zeker van bent dat de kast past op uw scheve vloer. Ook kunnen we de kast voor u monteren, indien gewenst.

Meer weten?

Wilt u graag kasten op maat laten maken bij Van der Weck Vloeren? Zodat de kast zeker weten op uw scheve vloer past? Maak dan online een afspraak. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u ons bellen op 033-2584727 of ons mailen via info@vanderweckvloeren.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft, meer informatie wilt of benieuwd bent naar de mogelijkheden. We helpen u graag uw perfecte kast te vinden.