Wat zijn inbetween gordijnen?

Een multifunctioneel gordijn

U bent aan iets nieuws toe om voor uw ramen te hangen. Maar u twijfelt nog tussen vitrage en gordijnen. Kies dan voor inbetween gordijnen. Deze inbetweens zitten namelijk precies tussen vitrage en gordijnen in. Ze laten licht door en zorgen tegelijkertijd ook voor privacy en de juiste sfeer. Van der Weck vertelt u in dit blog graag meer over deze multifunctionele inbetween gordijnen.

De voordelen van inbetween gordijnen

Inbetweens bieden enorm veel mogelijkheden. Ze zijn bovendien verkrijgbaar is een groot aantal kleuren. U weet dus zeker dat ook de juiste voor u erbij zitten. Wanneer u kiest voor inbetweens voor uw ramen, geniet u van de volgende voordelen:

  • Sfeervol
  • Lichtdoorlatend
  • Privacy-verhogend

Sfeervol

Zowel in een modern als een klassiek interieur, zorgen inbetween gordijnen voor een prettige sfeer. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, met en zonder motief. U kunt ze dus aan uw smaak aanpassen. Daarbij zijn inbetween gordijnen een mooie, sfeervolle toevoeging aan buitenzonwering, zoals rolgordijnen.

Lichtdoorlatend

Normale gordijnen kunnen gedeeltelijk of volledig verduisterend zijn. Dat is vooral in de zomer prettig voor in de slaapkamer, maar in andere ruimtes heeft u misschien behoefte aan meer licht. Inbetween gordijnen zijn niet verduisterend, maar laten juist veel licht binnen. Daardoor voelt uw kamer warm en sfeervol.

Privacy-verhogend

Zonder gordijnen kunnen voorbijgangers naar binnen kijken. Daar zit u misschien niet altijd op te wachten. Maar u wilt ook nog wel wat licht doorlaten. Wanneer u voor inbetween gordijnen kiest, zien voorbijgangers bijvoorbeeld wel dat er iemand door de kamer loopt, maar meer details kunnen ze niet onderscheiden. Zo bieden inbetweens voldoende privacy.

Ruime keuze in stoffen

Bij Van der Weck vindt u een ruim assortiment aan inbetweens qua kleur en stoffen. U vindt dan ook zeker de perfecte inbetween gordijnen die bij uw interieur passen. Bij ons kunt u uw gordijnen op maat laten maken. Wij bieden advies op het gebied van ophangsystemen en plooien. Ook bijbehorende accessoires zijn bij ons te bestellen.

Neem contact op voor advies en informatie

Bent u op zoek naar inbetween gordijnen? Of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met Van der Weck. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u advies als u dat nodig heeft. Bel ons op 033-2584727, stuur een e-mail naar info@vanderweckvloeren.nl of gebruik het contactformulier op deze website. We helpen u graag.