Wat zijn de voordelen van vinyl vloeren?

Wat is een vinyl vloer?

Vinyl vloeren zijn van kunststof gemaakt. Vinyl vloeren lijken op pvc vloeren, maar er zijn wel een aantal kleine verschillen. Zo is vinyl helemaal van kunststof gemaakt, en voor pvc vloeren worden ook andere materialen gebruikt. Daarom is er ook een prijsverschil tussen pvc vloeren en vinyl vloeren: vinyl is goedkoper in aanschaf. Vinyl vloeren kunnen echter wel beter tegen water, in vergelijking met pvc vloeren. Vinyl bestaat uit meerdere lagen met bovenop een slijtvaste laag die met elk gewenst ontwerp bedrukt kan worden. Welke ruimte u ook heeft, een vinyl vloer past in elke ruimte van uw huis. Benieuwd naar de voordelen van vinyl vloeren? Van der Weck Vloeren zet ze voor u op een rijtje!

Vinyl vloeren zijn onderhoudsvriendelijk

Bent u op zoek naar een vloer die u makkelijk kunt onderhouden en schoonmaken? Dan is een vinyl vloer echt iets voor u! U kunt vinyl vloeren makkelijk met een natte dweil schoonmaken en de vinyl vloeren zijn vet- en olieafstotend. Dat komt doordat vinyl vloeren een gladde oppervlakte hebben.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als u kiest voor een vinyl vloer, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u met vinyl zelf een ontwerp uitkiezen voor de bovenkant. U kunt daarbij ook voor een imitatie van een andere vloer kiezen, bijvoorbeeld voor een houten vloer. Er zijn weinig beperkingen als het gaat om het ontwerp van vinyl vloeren. De vloeren zijn te krijgen in stroken, tegels of banen en kunnen overal neergelegd worden!

Comfortabel en isolerend

Vinyl vloeren zijn zeer comfortabel. Dat komt ook doordat een vinyl vloer flexibeler is dan de meeste vloeren. Ook voelt een vinyl vloer warm aan. Combineer de vinyl vloer ook met vloerverwarming voor nog meer comfort in huis! Vinyl vloeren zijn niet alleen comfortabel voor degene die op de vloer loopt, maar ook voor iedereen in huis. De vloer werkt namelijk geluiddempend. Ideaal voor uw gezin dus!

Meer informatie? Vraag onze specialisten!

Vinyl vloeren neerleggen is niet moeilijk, maar het is aan te raden om het werk door specialisten uit te laten voeren. Bij Van der Weck Vloeren hebben we voor elke klus een installateur. Met onze vakmannen krijgt u het beste resultaat, een passende garantie en heeft u geen zorgen. De specialisten van Van der Weck Vloeren nemen alles voor u uit handen, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken. Wilt u meer informatie? Bel naar 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Kies voor vinyl en laat het plaatsen door een vakman van Van der Weck Vloeren!