Wat zijn de voordelen van elektrische raamdecoratie?

Voordelen elektrische raamdecoratie

Mooie raamdecoratie is altijd een verrijking van elk interieur. Of het nu gaat over plisségordijnen, multishades, duette® gordijnen, rolgordijnen of jaloezieën. Raamdecoratie is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw woning, het heeft ook een praktisch nut. U regelt er namelijk perfect de lichtinval mee en hoeveel privacy u in huis heeft. Wilt u het nog wat praktischer aanpakken? Ga dan voor elektrische raamdecoratie. Van der Weck Vloeren vertelt u hier graag meer over de voordelen van elektrische raamdecoratie.

Eenvoudig bedienen

Ten eerste is elektrische raamdecoratie eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Waar u voorheen overweg moest met draden en kabels, is dat met elektrische raamdecoratie dus niet langer nodig. Gewoon met één druk op de knop stelt u uw raamdecoratie in zoals u dat wilt. Zo hoeft u niet meer van de bank of uit uw stoel te komen om ’s avonds bijvoorbeeld de raamdecoratie te sluiten voor meer privacy.

Extra gemak via uw device

Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan voor elektrische raamdecoratie die u via uw smartphone of tablet kunt instellen en bedienen. Dit kan door middel van een hub. Zo bedient u makkelijk al uw raamdecoratie via een device naar keuze. Zo kunt u bij sommige raamdecoratie ook instellen dat deze op bepaalde tijdstippen een bepaalde stand innemen. Zo kunt u uw gordijnen om bijvoorbeeld 22:00 automatisch laten sluiten en om 06:00 automatisch weer laten openen.

Ideaal voor hoge ramen

Heeft u een relatief oude woning met hoge ramen? Dat is natuurlijk prachtig en ontzettend lichtdoorlatend. Een nadeel van hoge ramen is echter dat raamdecoratie vaak moeilijk te bedienen is. Zo is elektrische raamdecoratie ook ideaal voor oudere woningen met hoge raampartijen. En kunt u eenvoudig uw raamdecoratie bedienen zonder dat u moet gaan lopen hannesen met kabels en snoeren. Als het aankomt op raamdecoratie, voor hoge ramen of niet, zit u goed met vouwgordijnen, plissés, Duette® Shades, jaloezieën en rolgordijnen. Meer dan genoeg keuze dus.

Kom kijken in onze showroom

Bent u benieuwd naar welke soorten elektrische raamdecoratie er allemaal zijn? Kom dan gerust langs in onze showroom! Wilt u direct meer informatie, een vrijblijvende offerte ontvangen of een deskundig advies op maat? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ook bellen naar 033-2584727 of ons een mail sturen via info@vanderweckvloeren.nl.