Wanneer meubels op pvc vloer zetten?

Wanneer meubels zetten op een nieuwe pvc vloer?

Na een lange zoektocht naar de perfecte vloer, bent u uitgekomen op de pvc vloer. Dat begrijpen wij bij Van der Weck Vloeren volkomen, want pvc is echt een prachtig materiaal. U kunt er uw gewenste woonsfeer mee creëren door te kiezen uit lichte of donkere tinten. Of u nu een houtlook of steenlook pvc vloer heeft. Of toch een tegel variant of een visgraat motief. De pvc vloer past bij ieder interieur. Daarom is deze vloer ook zo populair. Maar als u ervoor kiest om deze vloer te laten leggen, wanneer kunt u dan meubels op de pvc vloer zetten? Kan dat direct na het aanbrengen? Of moet u hiermee wachten? Van der Weck Vloeren geeft u alle ins- en outs over pvc vloeren.

De eigenschappen van een pvc vloer

Voordat we u vertellen wanneer u meubels op een pvc vloer kunt zetten, willen we de eigenschappen van de pvc vloer met u doornemen. Want deze eigenschappen verklaren niet alleen de populariteit van de pvc vloer, ze maken ook duidelijk waarom een pvc vloer lang mee gaat. Met een pvc vloer in huis, profiteert u van:

  • Een zeer soepel en goed verwerkbaar materiaal
  • Een onderhoudsvriendelijke vloer
  • Een vloer die zacht en comfortabel is om op te lopen
  • Een vloer die water- en vochtbestendig is
  • Een vloer die sterk en krasbestendig is
  • Een uiterlijk dat niet te onderscheiden is van echt hout of natuursteen
  • Een relatief goedkope vloer
  • Een vloer die geluiddempend is

Wanneer meubels op pvc vloer zetten? Laat u adviseren

Na het leggen van een pvc vloer, heeft de vloer tijd nodig om te harden. Hoe lang dit precies duurt, hang af van hoe de pvc vloer gelegd is. Vraag dit altijd na aan onze specialisten. Zij weten precies hoe lang het harden van de vloer duurt en wanneer u meubels op de pvc vloer kunt zetten. Als u te vroeg de meubels op de vloer zet, kan dit nadelig zijn voor de kwaliteit van de vloer. Dus om lang van uw pvc vloer te kunnen genieten, raden wij u aan om bij onze specialisten te informeren wanneer u meubels op uw pvc vloer kunt zetten.

Meer weten over pvc vloeren?

Wilt u meer weten over pvc vloeren? Van der Weck Vloeren vertelt u er graag alles over. Kom langs in onze showroom om onze collectie pvc vloeren te bekijken en voor persoonlijk advies. U kunt ook met vragen of opmerkingen bellen naar 033-2584727 of ons mailen via info@vanderweckvloeren.nl. Ook als u wilt weten wanneer u meubels op uw pvc vloer kunt zetten, neemt u contact met ons op. We helpen u graag!